Проблемът с атаката на славитрифоновчетата срещу Лена Бориславова е много

...
Проблемът с атаката на славитрифоновчетата срещу Лена Бориславова е много
Коментари Харесай

Посланието е просто: млади, умни, можещи – тук не! Стойте си извън България и не ни се бъркайте в далаверите!

Проблемът с офанзивата на славитрифоновчетата против Лена Бориславова е доста по-сериозен от привидното: пошла офанзива към една българска жена. 

Проблемът е на няколко пласта и ето този е изключително значим за поръчителите: ПОСЛАНИЕТО, което се изпраща с „ мократа поръчка “. 

Наркокартелите в Мексико не просто убиват значимите съперници и сътрудниците на службите; ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА ВСЕЯТ СТРАХ, да изпратят „ обръщение “ до всички други, последващи, евентуални съперници и сътрудници. Обикновеното ликвидиране е за елементарни спънки, огромните спънки освен се убиват, само че и се обезглавяват, обругават, убийството се прави с особена свирепост и показност.

За да се всее боязън, да се застраховат, че малко на брой ще имат смелостта да им се опълчват отсега нататък. 

Използват психопати, които да нападат душeвността на живите, а освен да лишават живота на жертвата. 

„ Разкъсването “, което „ сценаристите “ направиха на една съумяла обществена персона, е посланието, което поръчителите им държат да изпратят на идващите, които биха си помислили, че могат да дойдат да работят за България, срещу съветския интерес и срещу мафията на локалните г*внояди. 

Държавна сигурност – тази дъщерна компания на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) – прокарала едно към едно „ преходът “ по съветски модел – с мутрите, основани от спортните структури, със отбраната от гонене на комунистическите прислужници, с раздаването на алените куфарчета, с назначението на постове „ милионер “ и държавните „ предприемачи “ – е наясно с народа, който ЛИЧНО тя е възпитавала. А слави и славитата, алените ферарита и опростачването на нацията реализираха огромни триумфи. Например: на всички места по света студентите са движещата мощ зад всеки огромен митинг, в България студентите са движеща мощ зад мятането на салфетки и гюбеци и за нищо на света не биха си нарушили малоумното успокоение на поединичното тарикатстване. Държавна сигурност – едно; България – нула! 

И тъй като добре познава резултата от своята лична работа към този момент десетилетия, системата за разрушение и плячкосване на България (и всичките ѝ партийни метастази) знае на какво да заложи. На дивотия и полови офанзиви – в тази ситуация. Може да си интелигентен, можещ, компетентен, само че не си ли на тяхна страна в кражбите и слугуването на кремъл, ще получиш наказване. И то може да е всякакво – от принудително принуждаване до закани, до обществено заличаване на имиджа ти и цялостен вълчи билет. Пример: „ песента “ на славитрофоновчетата, които се демонстрираха като най-обикновени плиткоумни реализатори на една мокра поръчка. А „ обществото “ се радва и припява. 

Вече писах какво мисля за това да нападнеш със полови обиди една жена, която на години може да ти е щерка, само че на умения и харизма – в никакъв случай! ↓

„ Седем/осми хората демонстрираха „ равнище “, като нападнаха жена със полови вулгаризми, както се прави от два типа хора: 1.) пуберите, невидели жена и опознали единствено себе си под юргана и доста им се желае, но никоя не ги иска; 2.) доста старите, които точат лиги, но към този момент не могат “.

Предполагам, че ужасно доста са се забавлявали, когато са получили поръчката. За тях това е нещо като порно: да унижиш една жена, освен това мощна и можеща жена, жена, която НИКОГА в живота, на улицата или където и да било, не би те погледнала… ах!, какво наслаждение е да я овъргаляш в полови нападки и обиди, все едно си я… нали! 

Но поръчителите – локалните г*внояди – имат друго поради. Те желаят прислужниците да я смачкат, с цел да изпратят обръщение на другите, на тези, които на следващия ден ще си помислят, че могат да им скапват службата в интерес на русия, на кремъл и на кремълското джудже, както и да им скапват разграбването на България и тъпченето на джобовете. Губернаторката е доволна; славиту е предостатъчно, гушнало парите, а и си мисли, че е фактор, тъй като я, гледай каква мощ и мощност струи от него; сценаристите са удовлетворени, тъй като всички приказват за г*вното, което сътвориха, а те си мислят, че това е успех; природонаселението е предостатъчно, тъй като обича да въргалят съумелите в калта пред него. 

А на идващите и по-следващите (и по този начин до края на света) избори ще получим още от същото, медиите на статуквото ще продължат да бълват мръсотия, философите на прехода ще продължат да вършат едно и също и да държат България на изключена скорост. Само едно не са пресметнали добре: господарят им в кремъл, лилипутин, стартира самоубийствена война, която ще го завърши – него персонално ще го завърши. И, в случай че другите сатрапи в кремъл не съумеят да го отстраняват в точния момент, русия може направи съдбовна неточност и да приключи като Германия след Втората международна. И тогава тези ще се избавят поединично кой където свари, а локалните г*внояди в България и четирихилядниците ще престанат да ги интересуват. Ще си останат като сирачета – без пари, без протекция, без указания, без нищо.  И когато стане ясно, че русофилството е най-обикновено рублофилство, цялата им къща ще се срути. И, в случай че сме имали шанса хората като Лена Бориславова да не са се отказали от нас и да не са се уплашили от офанзивите и мокрите поръчки, тогава плиткоумните ченгета на Държавна сигурност, прислужниците им, приятелчетата на мутрите, алените ферарита и другата паплач ще бъде изрината в канала. 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР