Проблемът не е просто в бруталната атака към държавния глава,

...
Проблемът не е просто в бруталната атака към държавния глава,
Коментари Харесай

Румен Радев: Проблемът не е просто в бруталната атака към държавния глава, а в начина на управление на държавата

Проблемът не е просто в бруталната офанзива към президента, казусът е в метода на ръководство на страната, в управлението, контрола и потреблението на службите и правоприлагащите органи, в спазването на закона от тяхна страна, тъй като това всичко рефлектира върху правовата страна, устоитe на демокрацията и правата на елементарния български жител. Това сподели президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в отговор на журналистически въпрос след присъединяване си в полемика в Лесотехническия университет, отдадена на научните подходи за запазване на природата и битката с климатичните промени.

Според президента занапред ще би трябвало да се дава отговор на доста въпроси като първият и най-съществен съгласно него е връзката министър председател - основен прокурор. Като означи, че ДАНС подслушва и осъществя СРС-та и е директно подчинена на Министерския съвет по закон и функционално непосредствено на министър-председателя, Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на попита знаел ли е министър -председателят, че неговите подчинени подслушват и създават президента и то в жестоко нарушаване на закона и в случай че го е знаел за какво е позволил закононарушението. Ако не го е знаел, по думите на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на това значи, че имаме за министър председател човек, който е некадърен да ръководи тези значими служби. Чак след ДАНС, идва прокуратурата, която също бърза да "развее " СРС-тата в нарушаване на закона в общественото пространство, очевидно в някой интерес, разяснява още Радев.

Ген.-майор Цанко Стойков два пъти отхвърля информация на КПКОНПИ за Десислава Радева

По думите на президента около "епичната " битка с контрабандата, министър председателят последователно си е присвоил правото всяка сряда да "привиква " основния прокурор и ръководителя на ДАНС и попита около това "преборване " на контрабандата, дали не се преборват и "неудобните ". Само запитвам, това са значими въпроси, уточни Радев. "Въпросът е по какъв начин тези толкоз бдителни във връзка с президента служби и органи проспаха водната рецесия, боклуците, публичните поръчки с нарушаване, срутва на

Търговския указател, хакерските офанзиви в Национална агенция за приходите, хазарта, в случай,че имат наличие в отрасловите комисии. Проспаха това,че плащаме самолети четвърто потомство по-скъпо от пето потомство, това че имаме протоколи на значими комисии, протоколи с погрешно наличие, в основата на които се вземат значими държавни решения ", уточни още Радев.

Димитър Луджев: Борисов си разчиства сметките с Радев

Остава и различен въпрос - за какво господин Гешев вижда престъпност и корупция на всички места другаде, само че не и в Министерски съвет, където се разпределя и харчи бюджет от първо лице, попита още президентът Радев. По думите му в тази голяма упоритост на основния прокурор да се пребори с престъпността и корупцията, която е похвална, някак си не вижда "очевадното ". Във всяка една страна хранителната среда за корупция е там, където се разпределя бюджета, където се усвояват публичните поръчки, съобщи президентът и добави,че в последно време към този момент няма и публични поръчки, харчат се милиарди без публични поръчки и не знаем на кого се раздават парите. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на съобщи, че чака доста повече от основния прокурор - освен битка с корупция, престъпност, която се води към този момент по доста фронтове, а и да обърне внимание на сигналите, които стоят в прокуратурата и на проверяващата публицистика, която дава съществени мотиви за самосезиране като се стартира от санирането и оградите по границата, през
хазарта,боклуците, араптаментгейт, къщите за посетители, безобразното строителство и поправки, бруталното лобистко законодателство.

На въпрос за предоставената от основния прокурор инспекция на приватизационните покупко-продажби през годините, Радев разяснява, че това е значимо и в случай че съумеят, ще ги поздрави.

Главният прокурор разпореди на ДАНС цялостна инспекция на целия приватизационен развой

Президентът Радев сподели още в отговор на въпрос за решението на държавното управление за закупуване на 15 000 машини за гласоподаване, че това е деяние в вярната посока. Ако желаеме да има машинно гласоподаване, в този момент би трябвало да бъде оповестена публичната поръчка за закупуване на машините, тъй че това е деяние в вярната посока, сподели Радев.

Бойко Борисов: Скъпо ще е, само че ще гласуваме машинно!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР