Проблемът може да се раздели на няколко неща – проблем

...
Проблемът може да се раздели на няколко неща – проблем
Коментари Харесай

Зам.-главният секретар на МВР Станимир Станев: Можем да намалим скоростта в градовете на 30 км/ч

Проблемът може да се раздели на няколко неща – проблем с инфраструктурата, проблем с образованието. Нещата стартират от фамилията, по-късно в учебно заведение, а по-късно и на шофьорските курсове и след това контролът на Министерство на вътрешните работи. Тези процеси са свързани. Има процеси обаче и с пътната инфраструктура, с пътната маркировка – и тук би трябвало да работим, набелязали сме ограничения. Това съобщи зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев в ефира на бТВ във връзка смъртоносната злополука на „ Сливница ” в София.

„ Първо ще дойдат 120 служители на реда и 200 след тях. В края на месеца ще имаме 320 чиновници ”, добави той.

За днешния случай още веднъж на бул. „ Сливница ” Станев даде детайлности: „ Блъсната е жена, която карала колело, само че минава на алено. Автомобилът, минал на зелено, я удря, за благополучие с съвсем никакви провали. ”

 „ Предлагаме много неща, които обаче не бяха признати в предходните два Народното събрание. Сега още веднъж са за разискване. Имаме опция да понижим в дефинира региони на градовете скоростта от 50 на 30 км./ч. Санкциите са единствено една част – значимо е водачите да си заплащат санкциите ”, акцентира той.

По мотив голия обиск в дискотеката в Пловдив, той съобщи: „ Образувани са няколко инспекции, резултатите персонално той ще ги показа. Днес основният секретар на Министерство на вътрешните работи разпореди на всички регионални шефове, при осъществяване на инспекции, да се преценяват с правата на жителите и да се съблюдава етичния кодекс на Министерство на вътрешните работи. ”

„ Министър Демерджиев с встъпването си в служба разгласи война на наркоразпространението ”, напомни той.

„ Няма новости в следствието на атентата против Иван Гешев. Не желая да встъпвам в елементи. Работим по версии, имаме лица, по които оперативно работим ”, разгласи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР