Пробивна и самоотвержена петокласничка е написала и подала жалба към

...
Пробивна и самоотвержена петокласничка е написала и подала жалба към
Коментари Харесай

Петокласничка втрещи всички - написа жалба до Агенцията за закрила на детето и поиска...

Пробивна и самоотвержена петокласничка е написала и подала тъжба към Държавна организация Закрила на детето във връзка неимоверно тежките раници, които децата са принудени да носят ежедневно.

Теодора Божкова е възпитаничка на столичното 35-то учебно заведение " Добри Войников ". Тя се допитала до съучениците си от 5 " б " клас, които единомислещо подкрепили Теди, че чантите им са извънредно тежки, което накърнява здравето им и би трябвало да се подхващат някакви дейности.

Подписката в поддръжка на настояванията за по-лека чанта е прикрепена към жалбата, която Теди подала към ДАЗД този петък, написа " Трафик ".

Какво ще е мнението на Агенция следва да стане ясно. Междувременно ви демонстрираме цялостния текст на жалбата, собственоръчно подписана от дребната дейна гражданка.

" Здравейте Госпожо Кънева,

Казвам се Теодора Константинова Божкова, ученичка в 5„ б " клас на 35 учебно заведение „ Добри Войников " в София.

Вашето име го открих в уеб страницата на Държавна организация за протекция на детето.

Искам да подам сигнал за тежките раници на учениците. Мисля, че не е редно раниците, които носим всеки ден, да тежат по осем и повече кг.

Събрала съм подписите на моя клас за тази тъжба, тъй като съучениците ми са съгласни с мен, че е нездравословно за здравето ни и за самите нас.

Моля ви да извършите нещо по въпроса с тежките раници.

Прилагам подписите на съучениците ми.

БЛАГОДАРЯ! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР