Пробивът под Водната палата в Пловдив е без строително разрешение.

...
Пробивът под Водната палата в Пловдив е без строително разрешение.
Коментари Харесай

Пробивът под Водната палата в Пловдив е без строително разрешение

Пробивът под Водната палата в Пловдив е без строително позволение. За това оповестиха от гражданската самодейност „ Да спрем пробива, да спасим Марица “.

От там изясняват, че Община Пловдив се е пробвала да узакони осъщественото, като е издала заповед за допълнение на строителството на 17.10.2022 година Вместо да изчака 14 дни за влизане на заповедта в действие, от локалната администрация още на същия ден стартират изсичане на дървета и заличаване на построената велоалея и пешеходната зона, безапелационни са от самодейността.

Те настояват, че не е проучено дали и какво влияние ще породи строителството на обект с дължина от 430 м, широчина от 8,5 м. и с канализационна помпена станция за дъждовни отпадъчни води тъкмо до границите на реката.

Припомням, че пловдивските структури на ГЕРБ (независимо че кметът Здравко Димитров е точно от партията на Борисов), на " Демократична България " и на „ Продължаваме промяната “, се оповестиха срещу построяването на пробива под Водната палата. Заради проблема е планувана изключителна сесия на Общински съвет на следващия ден, на която се очаквапроектът дасе разиска обществено и съветниците да сезапознаят с документите по него.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР