„Пробивът под Водната палата ще бъде направен бързо и качествено.

...
„Пробивът под Водната палата ще бъде направен бързо и качествено.
Коментари Харесай

Зико: Пробивът под Водната палата ще бъде направен бързо, ако трябва ще вдигнем парите

„ Пробивът под Водната палата ще бъде изработен бързо и качествено. Това е едно от изискванията ми към всички реализатори на обекти в Пловдив”, съобщи кметът Здравко Димитров. На въпрос дали средствата за него ще стигнат, или ще се наложи дофинансиране, кметът сподели, че никой няма отговор на този въпрос.

„ Виждате в каква обстановка сме… Какво е в България, Европа, Света. Ако някой може да каже какво ще се случи, ще вземе премия. Ще забележим какво ще се случи с този план. Ако парите не стигнат – ще дофинансираме. Трябва да се завърши”, сподели кметът.

Припомняме, че офертата на „ ИСА – 2000” е в размер на 7 723 000 лв. без Данък добавена стойност, а оптималният период за дотъкмяване е 600 дни.

Относно друга поръчка от 40-милионния заем – за техника за „ Чистота”, „ Градини и паркове” и базата им в регион „ Южен”, кметът съобщи, че процедурите ще бъдат пуснати всеки миг. Те са на обща стойност от 10 млн. лв., като ще бъдат на три обособени позиции.

Все още обаче няма изясненост за поръчката за улица „ Царевец”, защото Община Пловдив е подвластна от плана на ВиК за южния обходен колектор. Според зам.-кмета Пламен Райчев до месец май би трябвало да се внесе планът на водното сдружение за изкарване на строително позволение. От него е подвластен и завършването на пробива „ Модър-Царевец”.

По последния обект от 40-милионния заем – бул. „ Хаджи Димитър”, в Комисия за защита на конкуренцията бе формирано произвеждане по тъжба на софийска компания.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР