“Пробивът е направен – след 14 години София отива на

...
“Пробивът е направен – след 14 години София отива на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Пробивът е направен – след 14 години София отива на балотаж

“Пробивът е изработен – след 14 години София отива на балотаж.” Това съобщи гражданският претендент за столичен кмет Мая Манолова довечера, откакто стана ясно, че с досегашния кмет на София Йорданка Фандъкова отиват на балотаж, съгласно първите данни от екзит половете.



Според нея " това, което партиите не можаха да създадат за 14 години, го направиха жителите ".

Манолова твърдо съобщи, че " със същия хъс, с който се борех до момента, ще се боря и през идната седмица, тъй като можем да реализираме смяната ".

“Имаме избор сред диктата и демокрацията, имаме избор дали да отворим вратата, с цел да влезе свободната воля на жителите във властта, или вратата да остане затворена и да продължат да ръководят по същия метод.”

" Днес София сподели, че желае смяна, само че е нужна още една седмица, с цел да покаже, че жителите можем да се сплоти, да сме солидарни между тях, че можем да бъдем над партийните си пристрастия, когато се борим за смяна в София и за по-добър живот за всички ", сподели още тя.



" Резултатът, който постигнахме, демонстрира, че можем да спрем корупцията, еднопартийния монопол над ориста на хората, мръсния въздух във властта и на улицата ", добави Манолова.

Тя акцентира, че почита хората, които се борят, а не тези, които се спотайват.

" Стоях с години до такива хора, които се борят и в никакъв случай не съм ги питала от коя партия са. Не запитвам и през днешния ден, няма да запитвам и на следващия ден, тъй като са нужни силите на всички, с цел да се оправим с лъжата, кражбата и силовата власт ", изрично съобщи гражданският претендент.

" София няма потребност от усмихната маска, зад която да се случва всичко това. Гражданите желаят персони, носещи лична отговорност ", сподели още Манолова и добави:

" София отива на балотаж и съзнавам отговорността! "

" Разбирам тези, които не излязоха да гласоподават, те не имат вяра, че нещо може да се промени ", подчертава още Манолова.

" Имаме избор – сред диктата и демокрацията, имаме избор да отворим вратата, за дa влезе свободната воля на жителите във властта или вратата да остане затворена и да продължат да ръководят по същия метод. Изборът е свещено право, използвайте го, София е мъдрост ", приключи тя изказването си.

 &feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР