Пробив в сигурността е засегнал най-малко 50 милиона профила във

...
Пробив в сигурността е засегнал най-малко 50 милиона профила във
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг: Проблемът със сигурността във Фейсбук е отстранен

Пробив в сигурността е засегнал минимум 50 милиона профила във Facebook, оповестиха от обществената мрежа. Основателят ѝ Марк Зукърбърг, към този момент разгласи, че казусът е отхвърлен, взети са и защитни ограничения по отношение на евентуално компрометираните консуматори, органите на реда са осведомени.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Други 40 милиона профила, при които е имало сходен проблем предходната година, са анулирани. Хакерската офанзивата е записана на 25 септември и екипът на Facebook стартира да работи по казуса, само че към момента не ясно кой стои зад нея.

Тепърва ще се обяснява дали е злоупотребено със засегнатите профили и дали през тях е достигнато до каквато и да е информация за притежателите им. При следващия пробив в сигурността на Facebook засегнатите са минимум 90 милиона души.
 50 млн. акаунта във Facebook са били наранени от пробив в сигурността 50 млн. акаунта във Facebook са били наранени от пробив в сигурността
Администраторите на "Фейсбук " оповестиха, че неотдавна е имало пробив в сигурността на обществената мрежа, засегнал близо 50 милиона нейни консуматори, съобщ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР