Пробата за наличие на алкохол в кръвта на 36-годишния Антон

...
Пробата за наличие на алкохол в кръвта на 36-годишния Антон
Коментари Харесай

Шофьорът от катастрофата с четирима загинали в Белгун не е пил алкохол

Пробата за съществуване на алкохол в кръвта на 36-годишния Антон А. от пътния случай в село Белгун е негативна. Все още се чакат резултатите от взетата проба за наркотични субстанции, оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна.
Пътнотранспортното произшествие, което лиши живота на четирима, измежду които и деца на 1 и на 12 години, майка им и различен гражданин на Белгун, стана на 17 август към 17.20 часа в центъра на селото. Загиналите и потърпевшите са се намирали на тротоара. Причина за случая е високата скорост, с която се е движил Антон, при която е изгубил ръководство на автомобила си.
Продължава да е тежко, въпреки и устойчиво, положението на потърпевшото 8-годишно дете, братче на починалите две деца. Още същата вечер то е било настанено за лекуване във варненската болница „ Света Анна “, където е било признато с фрактура на челюстта и контузия на белия дроб.
Пострадалият лидер, който е бил настанен в реанимацията на МБАЛ в Добрич с тежка черепно-мозъчна контузия, е в схващане, само че не е контактен. Той е в реанимацията на добричката болница, където е бил опериран. В ортопедията там е и третият потърпевш – мъж на 58 години, който е с фрактура на ключица и шиен прешлен.
Досъдебното произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич се води по член 343, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР