Призоваваме всички компетентни държавни органи да предприемат необходимите законови мерки

...
Призоваваме всички компетентни държавни органи да предприемат необходимите законови мерки
Коментари Харесай

„Безобразия на Шайка!“ - враждуващи футболни фенове на ”Ботев” и Локо защитиха Пловдивския панаир

" Призоваваме всички способени държавни органи да подхващат нужните законови ограничения за запазване на Пловдивския панаир от неприемливото посягане от страна на партийни доктринери, ловки далавераджии и алчни държавни „ любимци “, които завладяват и превземат чрез лукави заприказва един от знаците на нашия град! ", заявява фенклубът на черно-белите.

Клубът на последователите на " Ботев " пък дефинира протичащото се към Изложението като " Низ от безобразия на тайфа самозабравили се политици, с безусловно изчезнали умения и компетентност за позициите, които са заели ". В изказването се акцентира, че почитателите на тима ще пазят всеки един от знаците на града - парк " Отдих и просвета ", стадион " Христо Ботев " и така нататък:

Декларациите пристигнаха " в чест " на първата за годината постоянна сесия на общинския съвет през днешния ден. В нея нямаше точка, обвързвана с Панаира. Може би по тази причина кворум се събра - ГЕРБ и локалното Българска социалистическа партия (низвергнато от централното ръководство) не бойкотираха, както стана два пъти до момента през януари при опитите за изключително съвещание. Все отново тематиката за Изложението бе наранена от изказващи се жители и кмета Здравко Димитров в отговор на журналистически въпроси. Той повтори остарялото си заричане, че ще апелира измененията в апорта на " Пълдин Туринвест " (които са в услуга на Гергов). Каза още, че протоколът от акционерното заседание на сдружението не е дошъл в общината.

Междувременно през днешния ден се активизираха и общинските съветници на Демократична България във Варна. Те оповестиха, че са внесли предложение за осъществяване сесия, на която да се анулира решението от 2021 година, с което се даде единодушие варненските акции в Изложението да бъдат апортирани в " Пълдин Туринвест ". Именно това преместване на акциите оказва помощ на Гергов да усили въздействието си в Изложението - тъй като той държи панаирното сдружение посредством " Пълдин туринвест ". Ако процедурата по апорта бъде финализирана, въздействието на предприемача в Международния панаир от 51% ще нарасне до към 79%.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР