Призоваваме всеки български гражданин да спре да изпълнява задълженията си

...
Призоваваме всеки български гражданин да спре да изпълнява задълженията си
Коментари Харесай

Острилките от Възраждане минават в режим на гражданско неподчинение

Призоваваме всеки български жител да спре да извършва отговорностите си към това държавно управление, съобщи Костадин Костадинов
Депутатите от „ Възраждане “ оповестиха „ гражданско непокорство “ след приемането на проекторешението за помощ за Украйна. Това разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

По думите му това държавно управление не съставлява българския народен интерес.

„ Решението, което беше взето през днешния ден, изцяло делегитимира това Народно заседание като национално “, разяснява Костадинов.

„ В Народното събрание има една българска и шест американски, турски, единствено не и български партии, сподели Костадинов. Тези хора, които през днешния ден гласоподаваха тук, демаскираха себе си като задграничен слугинаж “, безапелационен бе той.

„ От през днешния ден нататък ние не признаваме това държавно управление за законен представител на българския народ. За нас това държавно управление не съставлява никого другиго, с изключение на американското посолство. Поради тази причина през днешния ден ние разгласяваме гражданско непокорство и призоваваме всеки български жител да спре да извършва отговорностите си към това държавно управление. Също по този начин ще създадем всичко належащо да блокираме оптимално активността на това държавно управление. Призоваваме хората да излязат на митинги и да блокират всички институции, да не забравяме и военните фабрики - ще създадем всичко допустимо те да не работят обикновено “, съобщи Костадинов.

Според него провежданата политика от държавното управление е „ антибългарска “.

Той за следващ път предизвести, че България се трансформира в „ плацдарм за война с Русия “.

Костадинов разгласи, че другата седмица на 11 май „ Възраждане “ провеждат огромен народен протест.

„ Всеки един българин вижда каква е обстановката. На този митинг ще кажем нашето виждане “, съобщи той.

„ Българските ръководещи организират същата политика, каквато организираха и украинските ръководещи “, продължи водачът на „ Възраждане “ и дефинира двете държавни управления като марионетки на Съединени американски щати.

„ Днес това държавно управление разгласи война на нас българите “, уточни Костадинов. И даже прикани хората да не си заплащат налозите, макар че крайният период за това към този момент мина.

„ България има потребност от нови избори, а страната от преосноваване “, настоя той.

„ Ще призовем и органите на реда да спрат да извършват заповедите на това държавно управление “, увери Костадинов.

На въпрос не е ли това, за което приканва, държавен прелом, той отговори по този начин:

„ Опитът за прелом е сега. Българското държавно управление извърши прикрит прелом “, цитира думите му.

„ България има потребност от нови избори незабавно, на които да отидем като на референдум. Всеки един би трябвало да се дефинира. Днес шест политически сили се дефинираха като врагове на България и ще носят отговорност за това “, безапелационен бе водачът на „ Възраждане “.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР