Призоваваме нашите колеги от ПП-ДБ да спрат с този конфронтационен

...
Призоваваме нашите колеги от ПП-ДБ да спрат с този конфронтационен
Коментари Харесай

Конфронтациите на ПП-ДБ трябва да спрат, ако искат дискусия с ГЕРБ след изборите

Призоваваме нашите сътрудници от ПП-ДБ да спрат с този конфронтационен метод на говорене, не може години наред, цяла изборна акция, да атакуваш по подобен метод и по-късно да очакваш да дойдат да ти свидлив ръката, разяснява Георг Георгиев , някогашен заместник-министър на външните работи и народен представител от ГЕРБ, пред NOVA през днешния ден.

Дали ГЕРБ ще потърсят полемика с ПП-ДБ след изборите, не стана изцяло ясно. Въпреки това съгласно Георгиев сюжета е явен - от ПП-ДБ насочат нападки и след това ще се чудят " за какво не желаят с нас ".

Калин Стоянов в никакъв случай не е имал нищо общо с ГЕРБ , съобщи Георг Георгиев по тематиката за. Според него неналичието на поддръжка към оферти длъжностен вътрешен министър буди подозрения. Няма обстоятелства и условия, които да оборват обстоятелството, че Стоянов демонстрира професионализъм, твърди депутатът.
 Калин Стоянов се оплака от напън от Кирил Петков
Калин Стоянов се оплака от напън от Кирил Петков

Един от случаите бил около локалните избори

За препоръчаните Георги Гвоздейков, като длъжностен транспортен министър, Кирил Вътев, като длъжностен министър на земеделието и храните, както и за Галин Цоков, като длъжностен учебен министър - Георг Георгиев удостовери, че не подлага под подозрение техния професионализъм. Той съобщи, че не може да насочва директни рецензии към оферти състав от министри, въпреки по негови думи да има имена, брандирани от ПП-ДБ. Георгиев също по този начин прикани да не се вършат мнения на основа на нечий изказвания, а да се употребяват доказателства и обстоятелства.

Повдигнат бе и въпросът за така наречен Турски поток, който Георгиев настоя да бъде именуван Балкански , както и за вероятната поддръжка от страна на оферти длъжностен министър на енергетиката, Владимир Малинов. Това, че някой човек поддържа нещо, не може автоматизирано да го брандира, безапелационен е Георгиев. Според него даже някой да поддържа план на ГЕРБ, това не го прави симпатизант.

За оферти министър на електронното ръководство, Валентин Мундров, Георгиев отхвърли да го познава, само че и уточни неналичието на поддръжка от ПП-ДБ. Докато не се стигне до името, което на тях им харесва и им пасва на модела, до тогава няма да има управия, счита депутатът от ГЕРБ.

По тематиката за невалидните бюлетини и " купените гласове " на локалните избори народен представител от ГЕРБ разяснява, че тогава Министерство на вътрешните работи подсигуряваха честността на вота. Споменат беше също въпроса за отпадналия машинен избор. Георгиев цитира от предходната година, че машините работят като принтери и няма по какъв начин да има операция. Беше направено по този начин, че машините да не бъдат употребявани за корист, уточни Гоергиев и добави, че единствено когато нещо поддържа задачите на ПП-ДБ, то се счита за положително.

Членовете на ПП-ДБ постоянно вършат оферти, те постоянно са почтени и честни, а ние би трябвало да им имаме вяра, разяснява още той.
 ПП-ДБ напуснаха взривени
ПП-ДБ напуснаха взривени " Дондуков " 2

Изборът на Калин Стоянов - безочливост и провокация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР