Призовавам парламента най-после да приеме поне един закон - този

...
Призовавам парламента най-после да приеме поне един закон - този
Коментари Харесай

И Янаки Стоилов призовава да се приеме актуализацията на бюджета

Призовавам Народното събрание най-сетне да одобри най-малко един закон - този пакет за актуализация на държавния бюджет. Това съобщи в ефира на служебният министър на правораздаването проф. Янаки Стоилов. 

Той дефинира връчването на третия мандат като най-конфликтната и крайна фаза на този развой по връчването на мандатите за сформиране на държавно управление. " При него е избран както срокът, в който би трябвало президентът да даде мандата на определена от него парламентарна група - 7-дневен и в същия период да се върне мандата като сполучливо или несполучливо осъществен ", изясни проф. Стоилов. 

Относно инспекциите в пандизите служебният министър на правораздаването сподели, че е открито, че стандартът на българския пандизчия е " много висок ". 

" Проблемът има две страни - и двете заслужават доста внимание - едната се отнася до публичните поръчки, за това до какъв брой рационално се употребяват влаганите средства, защото там отиват огромна част от най-големите запаси, които се отделят в границите на бюджета на министерството на правораздаването ", сподели Янаки Стоилов. 

Според него, един от минусите на нашата правосъдна система е, че тя не постоянно задоволително добре и на наличен език изяснява своите практики. " Съдебната власт би трябвало да изяснява своите актове, тъй че хората да схванат какво значи това и за какво е постановено едно решение ", продължи той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР