Признаваме си, че обичаме домашните любимци, особено кучетата и не

...
Признаваме си, че обичаме домашните любимци, особено кучетата и не
Коментари Харесай

Къде можем да осиновим куче, докато си пием кафето

Признаваме си, че обичаме домашните любимци, изключително кучетата и не пропущаме опция да се порадваме на всяко, без значение дали е наше, или непознато. А какво ще кажете да гушкаме някой окосмен другар, до момента в който пием кафе?

Испанската столица към този момент ни дава тази опция, като бонус даже имаме право да осиновим кученцето, в случай че доста сме си го харесали. Мисията на едно новооткрито кафе в Мадрид е да се опита да помогне на безпризорните животни, тъй като повече от 138 000 кучета са изоставени в Испания през 2018 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от theDoger Café (@thedoger_cafe) на Яну 28, 2019 в 8:19 PST

В The Doger Café можем да се насладим на богато 100% органично кафе, домашни сладкиши или специфична бира в компанията на очарователни кученца, които чакат да бъдат осиновени.

От кафето оферират и разнородни услуги, ориентирани към хора, които към този момент имат домакински любим - от прически и аксесоари, до треньори и кучешки градини.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от theDoger Café (@thedoger_cafe) на Яну 10, 2019 в 4:06 PST

Има едно нещо обаче, което би трябвало да имаме поради, преди да отидем на това място и то е че достъпът е вероятен единствено по предварителна поръчка и не е допустимо да стоим повече от 30 минути, с цел да се подсигурява благосъстоянието и сигурността на кученцата.

В кафето се одобряват сред четири и шест бездомни кученца, като броя им непрестанно се поддържа, когато някое бъде осиновено. Част от облагите от продажбите при потреблението са предопределени за поддръжката на животинките. От януари до в този момент към този момент са осиновени 11 кученца. Ако инцидентно имате път към Мадрид, може да хвърлите едно око на това заведение с чудесна идея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от theDoger Café (@thedoger_cafe) на Фев 6, 2019 в 6:02 PST

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР