Признание пред съда за убийството на съпругата си Евгения направи

...
Признание пред съда за убийството на съпругата си Евгения направи
Коментари Харесай

Орлин Владимиров си призна пред съда за убийството на Евгения

Признание пред съда за убийството на брачната половинка си Евгения направи нейният брачен партньор Орлин Владимиров, обвиняем за гибелта ѝ. 

Той се възползва от правото си да дава пояснения. До този миг той пазеше безмълвие. Владимиров описа в елементи по какъв начин се е стигнало до убийството. Поводът за него е ревнивост.

Той изясни, че е душил с ръце Евгения, а по-късно е облепил устата и носа ѝ със стреч фолио. За укриването на натрупа му оказал помощ татко му Пламен, пенсиониран сътрудник на ДАНС. Той също е обвиняем дружно със сина си. 

Признанието няма да докара по-лека присъда на Орлин, защото делото не бе гледано по съкратеното правосъдно разследване, написа " 24 часа ".

При него човек може да получи до една трета по-малко наказване, само че това не е наложително, а е по преценка на съда. За в този момент не е ясно дали Пламен Владимиров ще дава пояснения. Очакват се пледоарите на юристите и прокуратурата. След това Пламен и Орлин ще имат право на последна дума. След нея съдът ще се произнесе с присъда. 

Финалът на делото идва 3 години след убийството на Евгения, която изчезна през октомври 2020 година. В следствие се оказа, че е била убита, а брачният партньор й Орлин е подал заблуждаващ сигнал за издирването ѝ. Тялото ѝ бе намерено в куфар.

Миналата седмица се организира следващото съвещание по делото за убийството на Евгения Владимирова. Съдът одобри няколко експертизи. От съдебно-психиатричната и психична стана ясно психологичното положение на двамата подсъдими - брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров и татко му Пламен, който е апетитен за съизвършител. Според данните Орлин не страда от неуравновесеност и няма данни той да е страдал от такова разстройство все още на осъщественото закононарушение през октомври 2021 година.

Защитата на Владимиров изиска ексхумация на натрупа на Евгения. Според тях съдебномедицинската експертиза била направена некадърно. Съдът отхвърли това искане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР