Призът Читател на годината на Градска библиотека Паисий Хилендарски в

...
Призът Читател на годината на Градска библиотека Паисий Хилендарски в
Коментари Харесай

"Читател на годината" в Асеновград е 11-годишно момиче, прочела е над 200 книги за година

Призът " Читател на годината " на Градска библиотека " Паисий Хилендарски " в Асеновград си завоюва 11-годишната Михаела Илиева. Младата девойка е прочела 209 книги. Тя е ученичка в V клас на ОУ " Христо Ботев " – Асеновград.
 
Победителката показа, че библиотеката й харесва и, че книгите са прозорец към света. Михаела сподели, че четенето й обогатява езиковия речник и подкрепя за възстановяване методът й на изложение. Любимата книга на момичето е от поредицата " Ема ".
 
 Читател на годината в Асеновград е 11-годишно момиче, прочела е над 200 книги за година Читател на годината в Асеновград е 11-годишно момиче, прочела е над 200 книги за година Източник: Община Асеновград
На II място се класира Йорданка Михайлова. Тя е ученичка в V клас на ОУ " Христо Ботев " – Асеновград. Третата позиция зае Елица Кемилова от VI клас на същото образователно заведение. Бронзовата медалистка от през днешния ден е била отличник в четенето на книги за 2020 година
 
Марияна Парталова бе удостоена с приз " Най-възрастен четец на годината ". Жената е на 57 година и е от Бургас. По обучение е преподавател. В свободното си време посещава Асеновград и се отдава на четенето ма книги от асеновградската библиотека.
 
Връчена бе и премия за " Най-любознателен четец ". Призът е предопределен за деца, които към момента не са възпитаници, само че дружно със своите родители постоянно посещават Градската библиотека. Наградата получи Мария Мирчева.
 
След привършване на награждаването, всички присъстващи разгледаха залата, отдадена на художника Коста Форев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР