Приятна изненада е, че Григор Димитров се прибра у нас

...
Приятна изненада е, че Григор Димитров се прибра у нас
Коментари Харесай

При президент по кецове и тениска? Не! Дори и за Григор Димитров

Приятна изненада е, че Григор Димитров се прибра у нас и изясни какъв брой хубаво е в родината. И без това единствено го хапят, че не играе за България. Но за национализъм няма да приказваме.

Странно облекло избра Гришо за визитата при президента Румен Радев през днешния ден, на което с бащата и мениджъри е обяснил концепцията за основаване на тенис център за деца. Похвално, за самодейността де.

Но облеклото! То е хубаво, в случай че Гришо беше тръгнал на разходка по прилежащата " Витошка ". Тогава най-малко няколко десетки девойки щяха да изтърван чашите със следобедно кафе.

Но по кецове на необут крайник при държавен глава е малко несериозно. Дори когато си Григор Димитров. Допълнението от състезателен панталон, тениска и вързан на врата пуловер също отива повече на вечерна разходка край плажа в Ел Ей.



Гледайки ранните фрагменти от Хасково, се основава натрапчиво възприятие, че някой е извикал тенисиста по неотложност към София и той е съумял единствено да смени късите гащи.

Хайде, несъмнено Хасково не предлага висша мода, може и да бъркаме. Но за 15 минути на упомената " Витошка " щеше да се изтупа, както го може. И същите девойки отново да изтърван същите кафета.



Бащата Димитър Господинов най-малко е поставил риза. Но и тя не отива на президентска институция. Пък и панталоните са прекомерно спортни. За съпътстващите лица нямаме забележки, те несъмнено са чакали в София и са имали време са лъснат костюмите и обуят публични чепици.



Иначе знаем, че Гришо го умее това с обличането. Както и на корта. Успех в Шанхай!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР