Приятелството най-често се случва с хора, с които имаме еднакви

...
Приятелството най-често се случва с хора, с които имаме еднакви
Коментари Харесай

НАЙ-СТРАННИТЕ зодиакални приятелства, които издържат с години

Приятелството най-често се случва с хора, с които имаме идентични полезности, хрумвания и сила. Понякога, обаче, противоположностите се притеглят и до нас се оказват хора, с които на пръв взор като че ли по никакъв метод не си приличаме. Това може да зависи и от зодиакалния знак, под който сме се родили. Ето кои са 10-те най-странни другарства съгласно зодиите.
Риби и Водолей
Те са чудаците на зодиака. Когато тези знаци се съберат, вие вечно ще бъдете комплицирани защо в действителност водят диалог. Разбира се, Водолеят не схваща безусловно прочувственото положение на Рибите от самото начало, само че интелектуално и хумористично тези двамата са неразделни.
Водолей и Дева
Тези знаци се схващат единствено тъй като и двамата са в действителност умни. Тази двойка в действителност е една от най-популярните зодиакални двойки. Когато тези двамата се съберат, вие ще бъдете мощно впечатлени от проектите им да трансформират света, полемиките им за настоящи събития и равнището на благодарност, което имат един към различен.
Везни и Скорпион
Причината, заради която тези двамата се схващат толкоз добре, е, че и двамата водят метод на живот всичко или нищо. Естествената активност на Скорпиона, смесена с непрекъснатата лоялност на Везните към всичко, което обичат, е съвършената рецепта за мощно другарство.
Лъв и Дева
Отношенията сред тези двамата могат да се дефинират като едно от най-дългогодишните зодиакални другарства. Независимо от непрекъснатата потребност на Девата от деловитост и логичност във всичко, с което се свързва, и потребността на Лъв от внимание и любов, тези двамата ВИНАГИ ще бъдат другари.
Овен и Телец
Този дует реализира съвършения баланс сред предоставяне и приемане. Овенът има способността да покаже на Телец изгодите от това да се отпусне и да не приема живота толкоз съществено. Телецът може да покаже на Овен по какъв начин да реализира задачите си по-ефективно и поредно. Независимо че Телецът обича средата му да бъде следена и структурирана, а Овенът в никакъв случай не приема заповеди, тези двамата могат да изградят ужасно другарство.
Лъв и Рак
Това другарство се подхранва от сърдечни въпроси. За Ракът любовта е най-важна, а Лъвът има много огромно сърце като цяло. Въпреки че Лъвът не е доста движимост в изразяването на себе си прочувствено, Ракът има способността да доближи тази негова страна. Този воден знак има способността да основава това безвредно пространство, за което Лъвовете копнеят, с цел да могат в действителност да изразят по какъв начин се усещат. Лъвовете са насочени към деяние, до момента в който Раците са прочувствени. С течение на времето тези двамата ще развият най-сладкото другарство, за което някой би си помислил.
Лъв и Козирог
Това е бизнес съюз, изработен в парадайса. С естествената упоритост и увереност на Лъвовете и безмилостната работна нравственос на Козирозите, тези двамата имат всичко належащо, с цел да изградят империя през цялото време. Всички бизнес приказки настрани, тези двамата са и страхотни другари. Лъвовете в действителност обичат да водят диалози с този земен знак, те се възхищават на метода, по който Козирозите държат на простите неща в живота.
Овен и Риби
Тези двамата постоянно стават другари по един или различен метод, тъй като рождените им дни са близо един до различен. Всеки от техните детайли, черти на характера и персони ги притеглят един към различен, без значение от всичко. Всеки знак има това, което другият желае да има. Рибите са очаровани от водачеството на Овена и желаят той да ръководи някои области в личния им живот. Овенът е замаян от прочувствената бистрота на Рибите и желае също да може да показва всичките си вътрешни страсти без съмнение като този воден знак.
Овен и Скорпион
Най-добрата композиция. Тези двамата обичат да се усещат мощни. Независимо от битката за власт, която и двамата би трябвало да преодолеят, те в действителност биха могли да реализират някои много страхотни неща. Когато са на една вълна, тяхното другарство може да бъде разказано като двете допълващи се елементи на един пъзел.
Скорпион и Стрелец
Приятелството сред тези двамата е сходно на това сред Овен и Риби. И двата знака желаят това, което другият има. Скорпионът желае огъня и харизмата на Стрелеца, а Стрелецът е в благоговение от този воден знак, неговата тайнственост и усамотение. Стрелецът е светлината на живота на Скорпиона. Този воден знак за жалост е благоразположен към подозрения, боязън и доста премисляне. Да има Стрелец като другар е доста потребно и мощно целесъобразно на всеки Скорпион.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР