Приятелството на Брад Пит и Джордж Клуни продължава от десетилетия.

...
Приятелството на Брад Пит и Джордж Клуни продължава от десетилетия.
Коментари Харесай

Брад Пит и Джордж Клуни: Най-добре изглеждащите ПРИЯТЕЛИ в Холивуд

Приятелството на Брад Пит и Джордж Клуни продължава от десетилетия. Известните артисти постоянно са си партнирали на екрана и ще ги забележим още веднъж дружно във филм. Преди това обаче ще ви ги покажем един до различен на фотоси, а те несъмнено са образец за същинска мъжка хубост.

Брад Пит (59) и Джордж Клуни (61) сега работят по плана " Вълци " в Ню Йорк. Двама от най-красивите мъже в света се оказаха на една фотография и имаме възприятието, че почитателите са чакали тъкмо това!



На снимачната площадка те наподобяват по сходен метод и усещането, че през днешния ден любимците на международната аудитория са даже по-красиви от преди, е в действителност правилно.

Пит и Клуни, съдейки по това какъв брой постоянно се приказва за тяхната прелест, с изключение на мненията за страхотните им функции, са считани за едни от най-красивите артисти в историята. А с възрастта несъмнено стават по-секси!



През годините се е писало безчет пъти за тяхното другарство, което е устояло на доста провокации и е образец, че сходна връзка може да оцелее в Холивуд, макар другите отзиви.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР