Приятелствата се градят на доверие,общи интереси и забавление. Също както

...
Приятелствата се градят на доверие,общи интереси и забавление. Също както
Коментари Харесай

Ето кои са най-подходящите ви приятели според зодията

Приятелствата се градят на доверие,общи ползи и развлечение. Също както при децата, сътворяваме другарства с тези, с които се разбираме най-добре. Но за разлика от детските другарства, след избрана възраст би трябвало повече да внимаваме кого позволяваме в приятелския си кръг и на кого споделяме тайните си.
Ето другарства с какви хора би трябвало да избягвате съгласно зодията си:
Овен
(21 март - 19 април)
Вие избягвате другарства, които потискат вашия авантюристичен дух. Като Овен, не обичате да сте лимитирани и да се запъвате в близост. Един другар, който се пробва да отнеме автономията ви или да приказва от ваше име, не е ваш другар.
Телец
(20 април - 20 май)
Вие избягвате другарства, които са изпълнени с напън и упования. Можете да бъдете доста упорити и да мислите по ваш личен метод, изключително когато желаете да се отпуснете и да останете вкъщи си. Като Телец, ненавиждате, когато другите ви упрекват в нещо. Затова избягвате другарства, които компрометират персоналното ви благополучие и естетика.
Близнаци
(От 21 май до 20 юни)
Вие избягвате другарства, които са прилепнали и прекомерно подвластни. Като Близнаци, оценявате независимостта си и приветствате смяната в живота си. Приятелствата, които се пробват да ви задържат на едно място или да претендират за вашето време, в никакъв случай не са другарства, които свършват добре.
Рак
(21 юни - 22 юли)
Вие избягвате другарства с тези, които са егоисти и не отделят време, с цел да ви се отворят същински. Като рак, не сте инцидентни хора и не можете да сте полу-приятели с избрани хора. Приятелствата, които са плитки, не са същински другарски връзки за вас.
Лъв
(23 юли - 24 август)
Вие избягвате другарства, които са дребни и неприлични. Като Лъв вие сте необикновено горделив и честен човек. Вашите другари ви почитат и в подмяна вие би трябвало да се уверите, че имате съображение да ги почитате. Като цяло, вие сте склонни да избягвате другарства с тези, които непрестанно трансформират проектите или ви третират като втори вид.
Дева
(23 август - 22 септември)
Вие избягвате другарства, които са незрели. Хората, които третират всичко като смешка или непрекъснато вършат безотговорни решения, не са на високо място в листата ви с другари. Като Дева, вие обичате да планирате и картографирате елементи от живота си. Именно по тази причина елементарно се дразните от тези, които се подиграват с другите, че са виновни и зрели.
Везни
(23 септември - 22 октомври)
Вие избягвате другарства с тези, които се пробват да ви объркат или ви притискат да вършиме каквото те желаят. Докато сте необикновено обаятелен и обществен човек, вие също по този начин имате потребност от своето лично пространство и време за себе си. Някои другарства ще се опитат да трансформират вашите решения и да ви притиснат да изберете. Обикновено тези другарства няма да устоя доста дълго. Вие сте човек, който се обкръжава с хора, уважаващи него и неговите потребности.
Скорпион
(23 октомври - 21 ноември)
Вие избягвате другарства с тези, които са безразсъдни и егоистични. Като Скорпион вие сте надълбоко прочувствени и сте склонни да приемате нещата доста персонално. Следователно, нормално сте елементарно раздразнени от тези, които се грижат единствено за себе си и ви подценяват.
Стрелец
(22 ноември - 21 декември)
Вие избягвате другарства, които вземат живота прекомерно съществено. Вие се радвате на палав комизъм и постоянно се чувствате съдени от тези, които са прекомерно зрели. Докато знаете, че животът има съществени моменти, обичате да държите нещата допустимо най-леки. Тези, които са прекомерно внимателни и строги, не са ви близки другари.
Козирог
(22 декември - 19 януари)
Вие избягвате другарства с тези, които имат доста малко упоритости и проекти. Като Козирог обичате да се обграждате с буйни и сполучливи хора. Вие сте въодушевени и стимулирани от гения на другите и се гордеете с тези, които са във вашия вътрешен кръг. Като цяло, вие в никакъв случай не сте съществено привлечени от някой, който не се интересува от бъдещето или кариерата си.
Водолей
(20 януари - 18 февруари)
Вие избягвате другарства с тези, които са съзнателно невежи и нямат никакво предпочитание да се учат. Знанието ви е едно от най-важните и мощни неща в света. Следователно, не ви е грижа доста за човек, който е блажен и в никакъв случай не провокира личните си мисли.
Риби
(19 февруари - 20 март)
Вие избягвате другарства с тези, които не зачитат творчеството и оригиналността. Като Риби постоянно сте въодушевени от света към вас и се наслаждавате на надълбоко разискване на хрумвания с близки другари. Като грижлив другар очаквате вашите другари също да се интересуват от живота ви и да се чувствате подценени от някой, който е плитък и замислен в себе си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР