Приятелката на 60-годишния актьор Брад Пит, Инес де Рамон, отпразнува

...
Приятелката на 60-годишния актьор Брад Пит, Инес де Рамон, отпразнува
Коментари Харесай

Приятелката на Брад Пит отпразнува своя 34-ти рожден ден

Приятелката на 60-годишния артист Брад Пит, Инес де Рамон, отпразнува 34-ия си рожден ден на 19 декември, ден след юбилея на известния си другар.

В края на седмицата в медиите се появиха фотоси, на които рожденичката и приятелите й отиват в влиятелния клуб E. Baldi в Бевърли Хилс, където тя e отпразнувала рождения си ден, само че Пит не е видян на празненството, пише Daily Mail.

На фотосите Инес наподобява спокойна и доста щастлива. Тя е носила красив букет от розови и бели лилии и дарове, пъхнати в пазарска чанта на Neiman Marcus.

Красавицата е била облечена в рокля с цепки на ханша, черен чорапогащник и лъскави мокасини с катарами в профил. В ръцете й имало две дамски чанти, а към врата й - нежно сребърно бижу.

???? Ines De Ramon shines at her LA birthday, but Brad`s a no-show post-60th!????️‍♂️ Is it a rift or discreet romance????????? The Hollywood love tale continues!????
— Rumor Rocket (@RumorRocket)
Според другари Брад " наподобява по-спокоен от преди " след една година връзка с Де Рамон.

" Той несъмнено е по-спокоен, в сравнение с беше през последните няколко години. Изглеждат доста комфортни дружно ", споделят те.

Връзката с Инес за Пит е първата сериозна след развода му с Анджелина Джоли. Според слуховете актрисата не е удовлетворена, че Брад има непрекъсната пристрастеност.

Въпреки това двойката се радва един на различен. Те неотдавна са участвали дружно на 12-тата годишна Art+Film Gala на LACMA в Лос Анджелис, където са си прекарали ужасно. 



Снимка: BackGrid
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР