Приятели ще изненадат с гостуването си една от зодиите, но

...
Приятели ще изненадат с гостуването си една от зодиите, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Приятели ще изненадат с гостуването си една от зодиите

Приятели ще изненадат с гостуването си една от зодиите, само че звездите поучават да запазите успокоение и да не се тревожите, че нямате опция за огромна почерпка.

Овен

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците., както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Телец

Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек ще му се желае, да прекарате дружно цялата вечер, което до някъде ще опонира на Вашите проекти. Ще се наложи някак да обедините персоналния си живот с това, което сте замислили за края на днешния ден, или пък да извършите някакъв различен компромис.
 

Рак

Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?
 

Лъв

През този ден може би би трябвало да предпочетете формалните контакти, осъществяване на професионалните отговорности и разискване на съществени теми( да вземем за пример взаимни с някого дълготрайни планове). Кратко делово пътешестване може да Ви донесе спомагателни неудобства. Успехът Ви ще зависи от Вашата просветеност, действеност и организираност, а също и от умеенето Ви да се държите правилно. Това не е оня ден, в който в непознат манастир да може да наложите собствен правилник. Не натрапвайте на останалите своите условия. Приемете като нужда предлагания от тях режим на другарство.
 

Дева

Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
 

Скорпион

Днес е задължитрлно да помните, че никакви отговорности не могат да Ви задържат паралелно с индивида, с който не желаете или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е доста значимо, да се почувствате в действителност свободен човек,
 

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.
 

Козирог

Казват, че противоположностите се притеглят, само че в това време е правилно и това, че те може да се ядосат един на различен до краен лимит. Днес се постарайте да стоите по-далече от хората, чиято позиция е противоположна на Вашата, и повече контактувайте със съидейници. В някои моменти непознатото мнение е потребно, само че не и през днешния ден. Въобще не Ви е нужно на някого нещо да потвърждавате. Сега Ви е нужна убеденост, единодушие и естетика, а споровете заплашват да Ви изкарат от равновесие.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В последна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка.
 

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР