Приятели от години, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев

...
Приятели от години, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев
Коментари Харесай

Самотен ли е Евгени с Карло, след Ела, поплачи?


Приятели от години, Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев и английския модел Карло, се събраха в София. Първото идване на немския красавец, живеещ в Лондон бе обвързвано с присъединяване му във видеото към песента на Евгени „ Самотен “. Успешната реализация на фотосите предизвика Карло Бейкър да взе участие в още едно видео на лорд Минчев- песента Ела, поплачи. За задачата бе наета зала Театро, където ще се организира и независимия концерт на Евгени на 11 ноември.

В Ела, поплачи, двамата разиграват автентичен сюжет, към който пазят тактично безмълвие. За фотосите на песента Самотен, Карло играе вътрешния свят, душата на Евгени. Двамата са облечени с идентични облекла и очила само че в разнообразни цветове.

В фотосите „ взе участие “ и благороден Ролс Ройс, като Карло играе за малко ролята на водач. За близо едноседмичното посещаване на английския красавец, двамата бяха виждани постоянно в заведения за хранене и питейни заведения, настанени дискретно, тъй че да не бъдат обезспокоявани ненужно. На въпроса дали има освен това сред тях, двамата избухват в неукротим смях. В чест на приятеля си, Евгени даде празненство за 75 души, като двамата получиха пръстени от Маргарита Михнева. Двамата ще се видят в Лондон след няколко дни, където Евгени дава своя сезонен обяд за свои клиенти и другари. Очаква се Карло и Евгени да се върнат още веднъж в България през септември с цел да отидат на българското черноморие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР