Приятел на Меган Маркъл продължава да провокира с обвинения срещу

...
Приятел на Меган Маркъл продължава да провокира с обвинения срещу
Коментари Харесай

Приятел на Меган Маркъл: От 4 години Кейт не говорила с нея, а само срещу нея!

Приятел на Меган Маркъл продължава да предизвика с обвинявания против Кейт Мидълтън. Според Омид Скоби Кейт и Меган не са си говорили от четири години, само че за сметка на това Кейт не стопира да приказва за Меган от този момент насам.

В новата си книга той твърди, че Меган " не желае да се включва още веднъж в сапунените опери на Бъкингам ", нито " желае да има каквото и да било общо с английската монархия ". " Истината е, че те са досадни. Изключително досадни ", твърди Скоби.

И добавя, че херцогинята на Съсекс е повече от щастлива, че се е разделила с кралския двор.

Обвиненията против Кейт, че води загадка война против Меган, включват изказвания, че принцесата не е благодарила на снаха си за подаръците на децата за предходната Коледа, не е общувала с нея по празници, нито са се чували за значими фамилни събития.

" Тя даже не приказва с нея ", споделя Скоби. Хари от своя страна бил изтощен от войната и се отказал да търси амнистия от двореца, тъй като " на никого не му пука и не го е грижа ".

От Бъкингам просто отхвърлят да разясняват изказванията, потвърждавайки, че " кралското семейство е ангажирано с доста по-важни неща, от това да разяснява безпочвени обвинявания на един незнаен човек ". В момента Кейт се колебае дали да запише Джордж в колежа " Итън " или да го реалокира в смесено учебно заведение като " Марлборо ". Уилям е удивен от остарелия си лицей, само че тя самата има неприятни мемоари от девическото учебно заведение, което е посещавала. И не желае някой да тормози детето й.

Все отново двойката е посетила колежа дружно с Джордж. И следва да стане ясно, дали дребният принц ще учи тук или в друго учебно заведение от следващата година.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР