Привличането на стратегически инвестиции изисква обединяването на усилията на всички

...
Привличането на стратегически инвестиции изисква обединяването на усилията на всички
Коментари Харесай

Румен Радев: Привличането на стратегически инвестиции изисква обединените усилия на всички институции 

Привличането на стратегически вложения изисква обединяването на напъните на всички институции, поддръжка и гаранции от най-високо политическо равнище и това е идея, за която президентската институция не е преставала да работи. Това съобщи президентът на среща на „ Дондуков “ 2 с министъра на стопанската система и промишлеността, на която го срещна с неотдавна извършените от него диалози на най-високо политическо равнище за привличането на стратегически вложения у нас.

Държавният глава поздрави за работата му отпред на  Българската организация за вложения в границите на мандата на последното служебно държавно управление, когато бе основана една от най-големите стопански зони на Балканите – в Доброславци. Проектът дава благоприятни условия за огромни вложения в региона на зелената стопанска система, автомобилната промишленост и електрическата подвижност.

Министърът на стопанската система и промишлеността съобщи, че работата по основни за България планове продължава и положените старания в тази тенденция следва да бъдат надградени. Той сложи акцент върху нуждата от обезпечаването на предвидимост за бизнеса, с цел да бъдат осъществени евентуалните капиталови планове. Богданов благодари на президента за визитата му на извършения неотдавна Международен панаир в Солун, в който страната ни бе почетна страна участник. Той открои и приноса на служебното държавно управление, президентската институция и Министерството на стопанската система и промишлеността за организацията на българското присъединяване в интернационалното комерсиално ревю.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР