Привлеченият за близо 100 милиона евро в Челси украински национал

...
Привлеченият за близо 100 милиона евро в Челси украински национал
Коментари Харесай

Мудрик: Лондон е син, благодаря на феновете за подкрепата към моята страна


Привлеченият за близо 100 милиона евро в Челси украински национал Михайло Мудрик приказва пред  “Скай Спортс “ в навечерието на гостуването на страната си против Англия от квалификациите за Евро 2024.

" Ще отидем на " Уембли " не просто с цел да изиграем един мач. Ще отидем за победа. Ако искаш да спечелиш,  трябва да се опиташ да го направиш. Ако си пристигнал за тъждество или просто с цел да играеш, в никакъв случай не се случва да спечелиш ", стартира той.

Мудрик отдава дължимото на рекордьора по голове за Англия Хари Кейн:  " Много качествен играч. Не го познавам добре, харесва ми методът, по който работи доста, с цел да стане най-хубавият голмайстор за всички времена на Англия ".

Футболистът не пропусна да подчертае другарството си със сънародника си от Арсенал Олександър Зинченко. " Със Зинченко постоянно се майтапим за Арсенал, Челси, какъв цвят е Лондон. Но аз го одобрявам, той е доста занимателен и доста добър. Прекарваме времето си дружно по положителен метод ", споделя Мудрик.

Запитан въпреки всичко какъв цвят е Лондон, Мудрик дава отговор:  “Лондон е наследник! “.

Украинският национал засегна тематиката и за вилнеещата война в родината му:  “Родителите ми към момента са в Украйна. Всеки ден им се обаждам и ги запитвам за всичко, какво е ситуацията в този момент, по какъв начин са и всичко за това какво е ситуацията в този момент в нашата страна ”, казва той.

Мудрик е признателен за поддръжката на почитателите към Украйна. " Реакцията на почитателите за мен е добра, тъй като някои хора ме питат за ситуацията в Украйна. Някои хора се тормозят за обстановката. Благодарен съм на тези хора, които оказват помощ на Украйна, тъй като това значи доста “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР