Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми

...
Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми
Коментари Харесай

Ваня Червенкова с две операции в Турция

" Привет на всички мои познати и непознати другари, които ми пишете стотици известия. Вие сте неповторими! Толкова топли думи.. желае ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщам. Заради стотиците заложени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и дружно с хирурга, който избрах взехме решение да ги създадем едновременно. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възобновяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И поради годините и поради в действителност огромният размер. Подложих се на амбоминопластика задоволително огромна и сериозна, както и промяна на гръдни импланти ". С тези думи изненада в нета другари и познати бизнесдамата Ваня Червенкова, която към момента се намира в Турция, където се оперира.

" Истината е, че те ми създаваха проблем, както и започнаха да ми пречат при тренировките и изключително при адаптацията на последния висок връх Елбрус. Знаете, че дадох поръчка след Нова година незабавно да изкача два следващи седемхилядника, а слеь година стартирам и осемхилядници / Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения О2, стартира всичко да ми пречи, по тази причина се приготвям за идващия стадий.

Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “Кога ще мога да упражнявам и след 4 месеца ще устоя ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, само че след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя. Истината е също, че аз се боря доста с болката. За страдание този път не можех да одобрявам никакви болкоуспокояващи, поради тежката алергия, която получих преди Елбрус. Толкова се стресирах тогава, че избирам да понасям, в сравнение с да удрям със седмици Урбазон и всевъзможни кортикостероиди. Поради дългите часове интервенция, знаете, че идването в схващане е тежко и неприятно.

Аз съм ветеранка и ще споделя истината за доста бързото възобновяване. Всеки ден най-малко 5-6 литра вода, с цел да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате на разположение дренажи, маркучи и вършиме разходки. Аз още през вчерашния ден на третия ден, леко изчезнах от болничното заведение? I направих към 2 км пеш. Радвах се на неповторимо есенно време, на търговците по улиците, на старите хора по пейките, на есенната годишна продукция, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех доста вода. Истината е, че човешкия организъм има безпределно доста запаси за които ние не подозираме.

Истината е, че би трябвало да се храним умерено и вярно, да пием чиста и заредена с признателност и обич вода, истината е, че би трябвало да спортуваме и да не преставаме да се движим ", поучава Червенкова, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР