Привържениците на Лацио получиха забрана да пътуват до Марсилия за

...
Привържениците на Лацио получиха забрана да пътуват до Марсилия за
Коментари Харесай

Без фенове на Лацио за гостуването на Марсилия в Лига Европа

Привържениците на Лацио получиха възбрана да пътуват до Марсилия за срещата от груповата фаза на Лига Европа в четвъртък от министъра на вътрешните работи на Франция заради постоянното „ принудително държание на някои от техните почитатели “.

Министърът Жералд Дарманен съобщи, че фракции на Лацио непрестанно са предизвиквали главоболия освен към стадиона, само че и в градските центрове. Запалянковците на Марсилия получиха възбрана да участват на мача в Рим на 21 октомври. От министерството на вътрешните работи се надяват да предотвратят повтаряне на насилието, което се случи при семейството на Марсилия над Галатасарай на 30 септември.

Няколко фена на двата тима бяха задържани за това, че хвърлиха ракети и „ 32 члена на охранителите бяха ранени “.

„ Индивидуални лица или групи последователи на Лацио нямат право да пътуват до Марсилия “, гласи заповедта на Дарманен. Министерството изясни възбраната с „ насилственото държание на избрани почитатели “ на Лацио, „ което постоянно се случва към стадиона и в градските центрове, където се организират мачовете “, и приказва за навика на последователите на „ орлите “ да вършат „ фашистки викания “ и „ нацистки поздрави “.

Министерството подсети за последния път, в който Марсилия одобри Лацио на 25 октомври, 2018 – тогава четирима души бяха наръгани в мело с близо 200 последователи “ преди срещата, а в деня на мача имаше спомагателни конфликти сред двете агитки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР