Привържениците на Ботев Пловдив обявиха пълна подкрепа към собственика на

...
Привържениците на Ботев Пловдив обявиха пълна подкрепа към собственика на
Коментари Харесай

Бултрасите се помириха с Валентич и обявиха подкрепа за Зингаревич

Привържениците на Ботев Пловдив оповестиха цялостна поддръжка към притежателя на клуба Антон Зингаревич. Обединени фракции " Бултрас " излязоха с публична позиция след среща с управлението на " жълто-черните ".

Снощи, по гледище на " Бултрас ", бе извършена среща с управлението на Ботев Пловдив. Присъстваха представители на всички фракции на " Бултрас ", а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич.

" Срещата имаше за цел да постави завършек на спекулациите, че " Бултрас " са срещу ръководството на господин Антон Зингаревич. Напротив - декларирахме изрично, че притежателят на клуба има нашата безспорна поддръжка да доразвие плана Ботев ", се споделя в позицията на последователите.

Другата съществена причина за срещата бе почитателите да получат съответно пояснение за кошмарния старт на сезона и незабавните дейности, които ще бъдат подхванати за справяне със обстановката. И двете страни искрено споделиха грешките, които виждат, с цел да се стигне до актуалната рецесия и нужните промени. Азрудин Валентич бе безапелационен, че няма никакво желание повече да бъде треньор, още по-малко - да въздейства върху работата на бъдещия ментор на Ботев Пловдив. Оставането му в клуба е по експлицитното гледище на притежателя Антон Зингаревич.

Накрая, почитателите обявиха, че ще окажат своята цялостна поддръжка в идния мач на Ботев против ЦСКА и чакат от всички играчи оптимално себераздаване на терена.

След четири изиграни срещи Ботев Пловдив е единственият тим без извоювана точка във футболната Първа лига. В петия кръг от шампионата " канарчетата " одобряват ЦСКА. Мачът е в неделя (7 август) от 21:00 часа на " Футболен комплекс Ботев 1912 " в пловдивския квартал " Коматево ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР