Привърженици на теориите на конспирацията изразиха ново предположение за планетата

...
Привърженици на теориите на конспирацията изразиха ново предположение за планетата
Коментари Харесай

Конспираторите с нова теория: Ето какво ще унищожи човечеството и Земята за броени минути

Привърженици на теориите на конспирацията показаха ново съмнение за планетата Нибиру, съгласно което небесното тяло в действителност е " Звезда на гибелта. " С това име в сагата " Междузвездни войни " се появява борбата за галактическа станция, издигната от Галактическата империя. Станцията разполага с лазерно оръжие със супер сила, което може да унищожи цели планети. Това предадоха международни медии.

Американски специалисти на конспирацията разпространиха информация, че голям транспортен съд, основан от представители на извънземни цивилизации, се доближава до нашата планета. Трябва да се означи, че скоростта на придвижването на кораба е ниска, само че това е единствено маневра, с цел да не притегля вниманието на земните поданици.

Кога корабите ще доближат Земята не се оповестява. Авторите на хипотезата настояват, че " срещата " с галактическия транспортен съд на извънземни няма да донесе нищо положително на човечеството - Земята ще бъде унищожена от извънземните оръжия, единствено за няколко минути.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР