Привърженик на Лионел Меси най-вероятно ще бъде наказан, след като

...
Привърженик на Лионел Меси най-вероятно ще бъде наказан, след като
Коментари Харесай

Публика няма, но фен на Меси стигна до терена

Привърженик на Лионел Меси най-вероятно ще бъде осъден, откакто в събота вечер съумя да нахлуе на терена по време на дуела сред Майорка и Барселона от Ла Лига. Независимо че срещата се игра без аудитория, фенът, който беше с фланелка на Аржентина, откри метод да стигне чак до игрището, където даже си направи селфи с Жорди Алба от състава на каталунците, след което беше задържан. Той призна, че задачата му е била да се снима с Меси.
“Прескочих една 2-метрова стена и влязох на стадиона - разкри той. - Бях възнамерявал това още преди пандемията. Лео е моят кумир и желаех да си направя селфи с него, само че Алба се оказа по-близо до мен. После обаче служителите на реда ме накараха да изтрия фотосите.”

На него ще му бъдат повдигнати обвинявания. От Ла Лига обявиха, че последователят, който не е носил маска или ръкавици, когато е нахлу на игрището при започване на второто полувреме, не е извършил заповедите на чиновниците на защитата и е е нарушил рестриктивните мерки за сигурност, които са въведени поради пандемията на ковид. Лигата осъди дейностите на ултраса и съобщи, че " те са тип закононарушение ".

" Подобни дейности заплашват здравето на всички и целостта на надпреварата ", се споделя в изказването на Ла Лига.

От управлението на Майорка оповестиха, че ще проверяват по какъв начин последователят е влезнал на стадиона. Ла Лига 28 кръг, събота 13 юни  Майорка 0:4краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР