Притеснителен фактът как Прокуратурата е подложена на атака от една

...
Притеснителен фактът как Прокуратурата е подложена на атака от една
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата е атакувана от Русия и от партии с евроатлантически ценности

Притеснителен фактът по какъв начин Прокуратурата е подложена на офанзива от една страна от жители на Руската федерация, въпреки това от две години от едни партии, които изповядват евроатлантически полезности. Надявам се съвпадението да е инцидентно. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред публицисти по време на посещаване във Велико Търново.

Обвинител номер едно изрази мнение, че офанзивата е ответна реакция на дейностите на българската Прокуратурата след от страната и арестуваните висши държавни чиновници, за които се допуска, че са правили шпионаж в интерес на Руската федерация.

Пред нас стои неуспех в битката с престъпността . Рушенето на държавността и неналичието на взаимоотношение сред институциите доведоха до това, добави той.

Той прикани институциите към разговор и предприемането на законодателни промени . По думите е належащо да се вземат незабавни ограничения, тъй като от престъпността страдат българските жители.

Обвинител номер едно посочи, че се намираме в конституционна рецесия, защото Висш съдебен съвет и Конституционния съд не са попълнени, а някои от институциите работят и с изминал мандат.

Иван Гешев акцентира, че взрива на престъпността се дължи на разбирането на ръководещите за правосъдна промяна и по-конкретно
 Руските хакери с персонални нападки против Гешев
Руските хакери с персонални нападки против Гешев

Той увери, че прокуратурата няма да се плаши
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР