Притеснението преди да се качим на самолета и да отпътуваме

...
Притеснението преди да се качим на самолета и да отпътуваме
Коментари Харесай

Как се борят със стреса преди полет на шотландско летище

Притеснението преди да се качим на самолета и да отпътуваме към далечна или не толкоз дестинация е познато на множеството от нас. Най-малкото, всички тези инспекции и чакането по летищата могат да ни стресират дотам, че да стартираме ваканцията си с не изключително приятни мемоари и чувства.

И този факт е пределно явен на хората, които работят на аерогарите. Затова в Шолтандия вкараха пробно нов способ, с който да оказват помощ на пасажерите да редуцират равнищата си напрежение преди полет . А това става посредством гушкане на куче.

 Снимка 359863

Аляският маламут Харли в последните дни може да бъде забелязал да се разхожда из едно от най-натоварените летища в Шотландия Абърдийн дружно със своя притежател. А на каишката му е изписано, че е куче за терапия .

И всеки искащ може да го нагушка едно хубаво, с цел да не помни за страха си от хвърчене най-малко за няколко минути. Засега лечението е пробна, а концепцията е взаимствана от летищата в Южна Америка , които от дълго време са въвели тази екстра за пасажерите си.

 Снимка 359864

Очаква се в идващите години тя да стане публикувана освен във Англия, само че и в други елементи на света. Все отново, учените от дълго време са потвърдили, че прегръдките с четириног любим контролират пулса и понижават кръвното налягане .

 За спецификите на най-дългия полет в света
19 часа във въздуха

Едно непрестанно и доста дълготрайно хвърчене

Освен това, кучетата са способни да ни оказват помощ в битката с депресията и да покачват равнищата на хормона на щастието серотонин. А по-късно можем с огромна усмивка да се качим на борда на самолета и да се надяваме красивият четириног да е отново там на връщане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР