Притеснени сме за закона за бюджета. Радев обяви, че ще

...
Притеснени сме за закона за бюджета. Радев обяви, че ще
Коментари Харесай

БСП кани парламентарните групи на разговори за бюджета

Притеснени сме за закона за бюджета. Радев разгласи, че ще даде време на партиите в Народно събрание да договарят за държавно управление, през това време Народно събрание да одобри най-важните закони.

Каним сътрудниците от парламентарните групи, с цел да реализираме единодушие какво да подобрим сред първо и второ четене за бюджета, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи БГНЕС.

Кабинетът внесе в Народно събрание искане за удължение на Бюджет 2022. Исканото от кабинета удължение на Бюджет 2022 съставлява заледяване на приходите при увеличаващи се цени, това не е задоволително, сподели Нинова.

Ние също сме внесли обществен пакет, добави тя. Трябва да се гласоподава, само че ще обърна внимание, че сходни политики се одобряват в целия Европейски Съюз. Нито една страна не си разрешава да замрази разноските за заплати и поддръжка за стопанската система при тези тежки условия. Служебният кабинет е единственият, който предлага такова решение в Европа, сподели още Нинова. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР