Пристигането на бившия водещ на най-популярната американска новинарска емисия е

...
Пристигането на бившия водещ на най-популярната американска новинарска емисия е
Коментари Харесай

Съвместна предизборна кампания на Владимир Путин и Доналд Тръмп?

Пристигането на някогашния водещ на най-популярната американска новинарска емисия е „ огромен подарък ” за кремълския PR и персонално за Владимир Путин, споделят пред The ​​Moscow Times източници, близки до Кремъл.

Тъкър Карлсън е една от главните консервативни крайнодесни фигури в Съединени американски щати и парещ последовател на Доналд Тръмп, който загатна и името на Карлсън измежду възможните претенденти за вицепрезидентския пост в кандидат-президентската си акция. Американски медии към този момент допуснаха, че без да е обществено оповестено, Карлсън в действителност работи за предизборната акция на Тръмп.

За желанието на Карлсън да интервюира Владимир Путин заяви още през август 2023 година Маргарита Симонян, основен редактор на прокремълската медийна група RT, допълвайки, че американският водещ „ прави страхотна работа “. Интервюто му с съветския президент е късмет за Путин още един път да покаже на руснаците международната си известност и обстоятелството, че е прав в твърдата си политика по отношение на ръководещите във Вашингтон демократи.

Висш съветски чиновник означи пред The ​​Moscow Times, че изявлението...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР