Пристигам от Япония и ще бъда новият главен лекар и

...
Пристигам от Япония и ще бъда новият главен лекар и
Коментари Харесай

Изненада! Вижте Кой Обичан Български Актьор Ще Е Новата Звезда В Откраднат Живот!

Пристигам от Япония и ще бъда новият основен доктор и шеф на болница „ Свети Кирил “ – повдигна завесата към персонажа си Владо Пенев. – Баща съм на брачната половинка на героя на Юлиян Вергов, за която от по-предишния сезон се знае, че бе в кома, от която излезе.

Надявам се персонажът ми да бъде забавен. Имам положителни и неприятни привички. Ясно е, че няма да имам положително отношение към доцент Банков, персонажа на Юлиян Вергов, с който ще имаме чести конфликти. Харесвам героя си. Имам обаче дребен проблем с името – професор Асен Цонев. Искам да посветя тази си роля на една забележителна персона, преподавала дерматология – Асен Бонев. Исках по този начин да се споделя героя, само че не стана. Хората обаче би трябвало да знаят, че този воин е отдаден точно на лекар Бонев.

Иначе процесът на снимане е толкоз динамичен, разнороден и рисков, че няма по какъв начин да се отпуснеш. Хвърляш се с главата напред и опитваш да правиш нещата оптимално добре “.

Владо Пенев разяснява, че няма да му се наложи за първи път да влезе в ролята на доктор.

„ Играл съм доста пъти доктор – разяснява той. -. В театъра, в постановки по Чехов. Това са емблематични лекари. Някак забравяме, че и лекарите са хора и нещата, които спохождат нас, и за тях са изцяло естествени “.

Актьорът съобщи, че продуцентът на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев от дълго време му е предложил да се включи в сериала под една или друга форма.

„ Сега заради доста условия, най-много – добър сериал с непрекъсната и огромна публика. С доста одобрени артисти, взех решение да приема това предизвикателство.

Иначе международна наклонност е да се вършат от ден на ден сериали. Те са новото кино. Големи съществени режисьори се захващат с такива планове. Това е опция да правиш кино на високо професионално равнище. Опитвам да върша неща, които не са свързани единствено с мен “.

За идните си планове отвън сериала артистът сподели, че е направил фондация „ Владимир Пенев “.

„ Целта е да се заема с оправянето на улицата, на която съм роден в центъра на София „ Иван Вазов “ – разкри артистът. – Искам да я трансформира в един музей навън. Благодарен съм на Столична община, че прояви интерес и схващане към тази концепция. Като цяло имам много мотиви за нови празници и нови начала “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР