Пристанището в германския град Бремерхафен е едно от най-големите в

...
Пристанището в германския град Бремерхафен е едно от най-големите в
Коментари Харесай

Хиляди чисто нови коли блокират едно от най-големите пристанища в Европа

Пристанището в немския град Бремерхафен е едно от най-големите в международен мащаб, а също по този начин е и един от най-големите автомобилни центрове. Ежедневно там минават стотици чисто нови коли, които се товарят в кораби и се разпределят за разнообразни елементи на света. Напоследък, обаче, това не се случва по проект, което води до огромни загуби, както за фирмите, по този начин и за клиентите.



Според информация на CNBC, сега пристанището е претъпкано с коли от разнообразни марки, в това число Tesla, BMW, Renault, Volvo, Citroen, Peugeot, Jeep и други от фирмите под шапките на Stellantis. Хиляди коли от изброените компании стоят на пристанището, което провокира изключителни закъснения. Според някои от управителните фигури, вносът на коли от Съединени американски щати и Мексико е с няколкомесечно забавяне.



Проблемите са породени от неналичието на водачи на пристанището, които да извозват колите и контейнерите, а в допълнение от пристанището показват и високото равнище на търговия, както и военни сили, които са усвоили част от пристанището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР