Приста Ойл, Монбат и свързаните с тях компании напускат .

...
Приста Ойл, Монбат и свързаните с тях компании напускат .
Коментари Харесай

Приста Ойл, Монбат и свързаните с тях компании напускат КРИБ

Приста Ойл, Монбат и обвързваните с тях компании напущат. Това съобщи на извършеното през днешния ден съвещание на УС на КРИБ, индустриалецът Пламен Бобоков, член на УС на КРИБ за трети мандат. Това заяви пиарът на Пламен Бобоков, представен от БГНЕС.
„ КРИБ няма нищо общо с това, което беше и от дълго време към този момент няма нищо общо с “гласът на българския бизнес “. Цялото това гробно безмълвие, на фона на всичко протичащо се с българския бизнес през днешния ден, откритите офанзиви против обществени и непублични компании и против предприемачи от разнообразни равнища, в ослепителен контрастност с истеричните апели от страна на организацията за поддръжка и признателност към държавното управление, по всевъзможни вероятни и невъзможни мотиви, трансформира КРИБ в елементарна казионна организация „ на повикване “, съобщи
 Намалиха новата гаранция на Пламен Бобоков от 1 млн. на 10 хиляди лв. Намалиха новата гаранция на Пламен Бобоков от 1 млн. на 10 хиляди лв.
Гаранцията по второто следствие против Пламен Бобоков за кореспонденцията му със секретаря на президента по правни въпроси и антикоруп...
Превземането на КРИБ е единствено част от проекта за завладяване на цялата страна и очевидно дотук съумява, разяснява още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР