Присила Пресли разсъждава върху ранните си дни с Елвис и тяхната възрастова разлика

...
Присила Пресли се появи на филмовия фестивал във Венеция за
Коментари Харесай

Присила Пресли се появи на филмовия фестивал във Венеция за премиерата на "Присила" на София Копола, филмът, който описва връзката й с Елвис Пресли.

На пресконференция след премиерата, Пресли се обърна към разликата във възрастта си с покойната певица, като каза, че „уважава“ нейната възраст. Двамата се запознават през 1959 г., когато Присила е на 14, а Елвис на 24.

Елвис е служил в армията в Германия, докато вторият баща на Присила е бил разположен във военновъздушните сили наблизо. Двамата се запознали и станали приятели.

„Елвис щеше да излее сърцето си пред мен, страховете си, надеждите си, загубата на майка си, която никога не е преодолявал, и аз бях човекът, който наистина наистина седеше там, за да го изслуша и да го утеши. Бях малко по-възрастен на живот, отколкото на брой и това беше привличането. И знаете ли, хората си мислят, О, това беше секс… Изобщо не. Никога не съм правила секс с него. Беше много мил, много мек, много любящ. Но също така уважаваше факта, че бях само на 14 години. Бяхме повече на ум и мисъл. И това беше нашата връзка.”

Присила | Официален тийзър HD | A24 <изобр class="youtube__video-thumbnail" src="https://i.ytimg.com/vi/gxbZyvCJc6U/hqdefault.jpg" alt="Видео Присила | Официален тийзър HD | A24" />

„Беше много трудно за родителите ми да разберат, че Елвис ще се интересува толкова много от мен и наистина мисля, защото бях повече слушател“, каза Пресли.

Тя нарече Елвис любовта на живота си. Те бяха женени от 1967 до 1973 г., преди да се разделят.

„Начинът на живот беше толкова труден за мен и мисля, че всяка жена може да се съобрази с това“, каза тя. „Но това не помрачи отношенията ни, все пак останахме много близки. И разбира се, имахме дъщеря си и аз се уверих, че той я вижда през цялото време. Сякаш никога не сме се оставяли един друг.”

Филмът на Копола е базиран на мемоарите на Пресли от 1985 г. „Елвис и аз“. „Присила“ тръгва по кината на 27 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР