Присъствали на срещата след изборите в централа на Продължаваме Промяната

...
Присъствали на срещата след изборите в централа на Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

РАЗРИВ: Даниел Лорер и депутати от ПП се отцепват и отиват при ГЕРБ, преговарящ с Борисов е Йордан Цонев

Присъствали на срещата след изборите в централа на Продължаваме Промяната осведомят за сериозен вътрешен спор. След загубата на парламентарните избори от ГЕРБ, са се събрали управлението на партията и определените за народни представители за дискутиране на дейностите им.

Присъствал на срещата източник показа, че са се разразили огромни кавги и различия по отношение на бъдещия им курс. В конфликта един против различен са застанали Даниел Лорер и един от ръководителите на ПП-ДБ Кирил Петков.

Дори Даниел Лорер е отправил сериозната опасност, че ще напусне обединението дружно с подкрепящите го депутати и даже ще се причислят към ГЕРБ. Това извело отвън нерви Петков, който е очевиден съперник на обединяване с партията на Борисов.

За момента не е ясно какво ще  е решението на останалите съпредседатели обединението Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

В същото време вътрешен източник от Правителствена болница споделя, че постоянно е виждал Даниел Лорер дружно с Йордан Цонев да посещават басейна. Предполага се, че Цонев е проводника в договарянията на отцепниците с Бойко Борисов.

Това прави все по-вероятно държавно управление, излъчено от ГЕРБ с поддръжка от Движение за права и свободи и отделилите се народни представители от ПП-ДБ, предвождани от Даниел Лорер.

Ако то бъде подкрепено и от Има Такъв Народ се чака да се образува много устойчиво болшинство.

Инфо: pik.bg

 

Тагове: ПП Продължаваме промяната ППДБ ПП-ДБ Даниел Лорер разрив отцепване ГЕРБ ИТН Асен Василев христо иванов Атанас Атанасов избори Йордан Цонев new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР