Присъединявам се, защото е много по-добре, когато всичко зависи от

...
Присъединявам се, защото е много по-добре, когато всичко зависи от
Коментари Харесай

Ивелин Попов стана част от Левски на левскарите

" Присъединявам се, тъй като е доста по-добре, когато всичко зависи от доста хора, а не от един човек. Хората, които са в това съдружие - клубът е доста повече техен в сравнение с един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това би трябвало да стане главното да се устоя клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по метод, на който на всички нас ни се желае. Левски е първи в това нещо и би трябвало да създадем нещата до дъно, с цел да работят както в чужбина. Знаете, че през годините тимът се държеше от хора, които след това по една или друга причина спираха да оказват помощ. Когато почитателите са в сдружението всеки един милее, заплащат си членския импорт и може да задава въпроси и да взема решение ориста на обичания си клуб ", сподели Попов пред клубната телевизия.

" Начинът да се върнат почитателите е точно тази бистрота, която към този момент я има в Левски. Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това съдружие, с цел да може един ден да предадем това и на нашите деца. Това е доста хубаво нещо, това е пътят. На всички нас в съблекалнята не виждам нещо да ни пречи да сме образец и част от сдружението. Аз чакам оптимално доста хора, малко по малко, нещата стават. В ДНК-то на Левски в никакъв случай нищо не става супер елементарно, постоянно е с доста труд, пот, тъга, само че се получава и най-после е по-сладко. Това си е ДНК-то на клуба ", добави той.

Футболистът разяснява и травмата, която получи в контролата с Академия Пандев, като съобщи, че чака да е подготвен за игра до седмица-две.

" Не се тревожа от такива неща и тази травма ще преболея. Разтежение имам откъм гърба в бедрото, уповавам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се опасяваме. ПАОК е безусловно естествен клуб и мисля, че ще имаме добър резултат. От нас зависи бъдещето на клуба. Както се споделя в една ария и няколко поговорки - любовта се предава от татко на наследник. Това е пътят ", приключи Ивелин.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР