Присъдата на Окръжен съд-Пловдив беше атакувана от адвоката на Неделчев

...
Присъдата на Окръжен съд-Пловдив беше атакувана от адвоката на Неделчев
Коментари Харесай

Няма Мърдане! Български Алкохолен Бос Ще Лежи В Затвора

Присъдата на Окръжен съд-Пловдив беше атакувана от юриста на Неделчев като неправилна, незаконосъобразна и голословна. Жалба са подали и околните на потърпевшия, които считат наказванията за занижени и се желае тяхното увеличение, написа " Марица ".

Апелативните съдии считат, че при своевременна реакция на подсъдимия Неделчев, произшествието е могло да бъде предотвратено. Той е имал техническа опция да го избегне посредством безвредно екстрено прекъсване, в случай че сега в който е реагирал, се е движел със скорост по-малка от 32 км/ч.

Имал е техническа опция да избегне удара посредством прекъсване със скоростта, с която се е движел, при своевременна реакция и задействане на спирачната система с оптималната активност, в случай че е реагирал на разстояние 29,68 м или повече /опасната зона за прекъсване + 1 м/.

Настоящият правосъден състав споделя визията на първоинстанционния съд, че горното нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, позволено от подсъдимия, е в директна причинна връзка с настъпилия вредоносен резултат. Решението на Апелативния съд не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Върховния касационен съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР