Природният газ на Газов хъб Балкан в сегмента Ден напред,

...
Природният газ на Газов хъб Балкан в сегмента Ден напред,
Коментари Харесай

С близо 6 процента поевтиня природният газ на Газов Хъб Балкан за последните 5 дни

Природният газ на " Газов хъб Балкан " в сегмента " Ден напред ", с ден на доставка за през днешния ден, се продава с 0,67 % по-ниска цена 85,09 лв. за мегаватчас спрямо тази, която беше с ден на доставка за през вчерашния ден от 85,66 лв. за мегаватчас. Това демонстрират данните от борсата.

Данни сочат още, че синьото гориво на едро у нас от 6 април до през днешния ден ежедневно намалява цената си, въпреки и минимално. За последните 5 дни поевтиняването на синьото гориво на " Газов хъб Балкан " е общо с 5,86 %.

Доставката на природен газ за 6 април беше на цена от 90,15 лв. за мегаватчас. За 7-ми април синьото гориво се продаваше за 86,38 лв. за мегаватчас, до момента в който за 8-ми април - 85,87 лв. за мегаватчас. Доставката за през вчерашния ден беше на цена от 85,66 лв. за мегаватчас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Европейският газов хъб Ти Ти Еф (TTF) в Нидерландия от четвъртък не работи, поради началото на католическия Великден. На 6 април газовата борса затвори на цена от 43,12 евро за мегаватчас или съвсем 470 $ за 1000 куб. метра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР