Природен газ има наличен, увери в Денят започва с Георги

...
Природен газ има наличен, увери в Денят започва с Георги
Коментари Харесай

Министър Николов: Газ има, трябва разходите да се направят социално поносими

Природен газ има разполагаем, увери в " Денят стартира с Георги Любенов " министърът на енергетиката в оставка Александър Николов. Сега би трябвало да се вземат такива решения, които да създадат разноските за него обществено търпими.

Той добави, че има доста разновидности за деяние за 7-те контрактувани танкера със синьо гориво. Това включва потреблението на различни трасета за доставка или препродаване на количества.

" Изключително грозно е да се работи със страховете на хората предизборно, но извънредно грозно! Всъщност, в случай че има някой по-добро решение - от самото начало сме питали всички, всеки един да заповяда и да каже. Второто и третото карго с газ могат да бъдат разтоварени на различни терминали. Дори и да не стане това, има механизъм да бъдат изкупени назад или продадени с облага за сдружението. Трябва да се търси гъвкаво и рационално решение към съответния миг. ", акцентира той.
Александър Николов разяснява и думите на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова, че Москва е подготвена да възвърне доставките на газ за България, в случай че страната ни заплаща по схемата, препоръчана от " Газпром ".

Енергийният министър в оставка уточни, че природният газ от дълго време не е енергиен запас, а е политически инструмент.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР