Припомняме, че според обвинението, на 21 март 2018 година в

...
Припомняме, че според обвинението, на 21 март 2018 година в
Коментари Харесай

Убиец от Нареченски бани с брутален коментар във Фейсбук


Припомняме, че съгласно обвиняването, на 21 март 2018 година в Нареченски бани бащата и синът Севдалин и Марин пребили свиреп съдружника си Венцислав Младенов. Това се е случило в общия им обект, който съставлява магазин и новоизграждащ се ресторант. След като го умъртвили, поставили найлонова торба на главата му, увили тялото със завеса, прикачили тежест и го напъхали в бидон. Изхвърлили тялото му в река Чепеларска.

Днес пред съда приказва Румен Борисов – непосредствен другар на убития Младенов. Той описа, че в началото Севдалин бил в положителни връзки с Младенов - почнали да строят заведение дружно. Венцислав разпродавал от персоналното си имущество и пращал пари по " Еконт " на Боюклиеви за градежа. В един миг Венцислав схванал, че парите му отиват напразно, а градежът не върви изобщо. Затова се скарали. По бележки беше вложил към 100 000 лв., за които водел доклад.

На това изказване тотално се опълчи подсъдимият Севдалин, който скочи от мястото си и съобщи, че става въпрос за 30 000.

" Спомням си една фотография, на която направих скрийншот от профила във Facebook на Севдалин. Под нея той беше коментирал " Който не ме слуша – това го чака “. Запазих я на преносимия компютър си, тъй като го свързах с мутренски метод на мислене. Това беше няколко дни след убийството. Не си припомням добре какво имаше на фотографията, тъй като преносимият компютър ми беше взет като материално доказателство “, изясни Борисов. Заради въпросния фотос беше назначена съдебно-техническа експертиза, която изяснила, че фотографията е на две свине, към които всичко е опръскано в кръв.

Разпитан беше и Емил Донев, който също е другар на Младенов. Той описа, че последния път, когато бил в Нареченски бани, възникнал скандал сред Севдалин и Младенов, тъй като бащата и синът не изразходвали парите му по предопределение.

" Венци твърдеше, че не е свършена никаква работа. Той беше един от най-лъчезарните хора, които познавам и не ги делеше на богати и небогати. Лично съм бил очевидец, че злоупотребяваха с парите в продължение на година и половина. Невъзможно е Венци да е посягал на свои чиновник или близки “, изясни Донев.

Друга позиция по въпроса имаше Владислав Митков – очевидец, който се познава с обвинените от много години. Той изясни, че е имало спречквания в квартирата на подсъдимите поради парите, като убитият Младенов даже налитал на пердах.

Делото беше отсрочено, тъй като от обвиняването настояха да бъде разпитан още един заключителен очевидец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР