Припомняме, че по време на първото изслушване на Илчовски в

...
Припомняме, че по време на първото изслушване на Илчовски в
Коментари Харесай

Проверяват затворите от 2017 г. насам заради твърденията на Илчовски

Припомняме, че по време на първото чуване на Илчовски в Комисията по проверката най-скандалната част от описа на предприемача бе за наличието на два записа и присъединяване му в три сбирки, на които е участвал Борисов - през 2013, 2018 и 2019 година " Иван Пилето от Стара Загора ме предложения на разходка до Монако през 2017. Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Няма да му кажа името от почитание. На тези срещи е бил Иван Ангелов от " Градус ". На такава намира се събират и разискват кой ще бъде сдробен. Беше поръчан прочут предприемач, който още е в пандиза. От Карнобат... Показаха ми клипове по какъв начин издевателстват върху един от известните предприемачи - в килия, полово. Да го изнудват за големи пари ", описа тогава предприемачът. По думите му задачата била да се покаже какво ги чака тези, които не се подчиняват.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че стартира инспекция и на цялата Агенция по вписванията, на регистъра на особените залози и на дирекцията за българско поданство в Министерството на правораздаването . Инспекция ще има и на всички публични поръчки, разгласи служебният министър Стоилов. Резултати се очаквали до края на месеца.

От думите му стана ясно, че с изключение на всичко това, негов приоритет са и изборите. Около 1500 индивида в местата за отнемане от независимост се чака да гласоподават.

Сред целите на Стоилов са още елементарно издаване на документи и непоносимост към неприятни практики във времето - българското поданство, вписванията и изискванията в арести и затвори.

Служебният правосъден министър напомни, че желае и необятен спор за бъдещето на спецсъда и спецпрокуратурата.

Заместници на Стоилов ще са следователят Мария Павлова, която беше към този момент длъжностен министър на правораздаването, и адв. Иван Демерджиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР