Принципност прояви шефът на общинска фирма Организация на движението, паркинги

...
Принципност прояви шефът на общинска фирма Организация на движението, паркинги
Коментари Харесай

Шеф на паркирането прати свой подчинен в КАТ да си проси...

Принципност прояви шефът на общинска компания " Организация на придвижването, паркинги и гаражи " Иван Ламбов. Началникът пратил в КАТ, с цел да му бъде написан фиш за погрешно паркиране, собствен зависещ, който паркирал длъжностен автомобил на предприятието върху тротоар, написа в. Борба.

„ Няма компромис, сходни дейности удрят върху имиджа на компанията и върху мен самия. Не може да контролираш закона и да го нарушаваш. При наново нарушение ще бъде уволнен. Почти всекидневно подсещам на чиновниците си, че би трябвало да са за образец “, разяснява Ламбов.

В сряда вечерта негов зависещ на потегляне от работа спрял служебния пикап с опознавателни знаци и логото на общинската компания върху тротоара в подземния паркинг на пазара и влезнал да си пазари. Възмутени жители пратили фотография с паркирането персонално на Ламбов, а фрагменти със служебната кола са били качени и в групата „ Дивотия до шия във Велико Търново “. Тогава шефът на сдружението провел вътрешно следствие и предиздвикал подчинения си да отиде в КАТ дружно със фотографията, с цел да си получи фиша с санкция от 20 лева за погрешно паркиране.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР