Принцесата на Уелс определено е една от любимите ни икони

...
Принцесата на Уелс определено е една от любимите ни икони
Коментари Харесай

Марката за чанти на Кейт Мидълтън пусна прекрасна нова лятна гама Rafia

Принцесата на Уелс несъмнено е една от обичаните ни икони на жанр и едно нещо, което постоянно можем да чакаме да я забележим разтърсваща, е елегантна дамска чанта. Чантата, която постоянно я виждаме, е дамската чанта Aspinal of London Midi Mayfair, която е подготвена за прелестно видоизменение за лятото дружно с голям брой нови стилове.

Проектирана в серия от разнообразни стилове рафия - естествена, кошничка, бродирана и бисквитена - чантата без подозрение ще бъде сграбчена от почитателите на кралската персона, защото е шикозно допълнение към сбирката им от аксесоари, която е съвършена за по-леки, по-летни тоалети.

С цена £695, тази чанта сигурно е инвестиция, направена от рафия и пълнозърнеста кожа, с цел да подсигурява нейната продължителност, и е доста гъвкава с помощта на преносимата си кожена каишка. Снабдена с две отворени отделения, които са разграничени от джоб с цип, чантата е елегантна и украсена с присъщия златен хардуер на марката. Можете даже да персонализирате чантата. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР