Принцесата на Уелс несъмнено е заобиколена от най-близките си, когато

...
Принцесата на Уелс несъмнено е заобиколена от най-близките си, когато
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е съкрушена на ЧРД след шокиращото решение на принц Уилям

Принцесата на Уелс безспорно е заобиколена от най-близките си, когато чества специфичен мотив - 42-ия си рожден ден.

През годините принц Уилям я е зарадвал с доста специфични дарове и няма подозрение, че трите ѝ деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи - ще създадат всичко допустимо, с цел да създадат деня още по-запомнящ се. Има обаче един рожден ден, който Кейт може би ще желае да не помни - това е денят, в който тя навърши 27 години и беше принудена да се сбогува прочувствено с бъдещия си брачен партньор, откакто той взе решение, което я остави " съкрушена ", написа Mirror.

През септември 2008 година, когато стартират да се носят клюки, че Уилям е подготвен да зададе въпроса, публично е оповестено, че той ще се причисли към RAF - решение, което изненадва фамилията и приятелката му.

След като преди малко беше завършил дилемите си във всяка част на въоръжените сили, Уилям имаше два избора - да се върне в Домашната конница или да напусне силите и да стартира кралските си отговорности. За Уилям кариерният път в RAF щеше да му даде в допълнение време и независимост, преди да стартира кралското си пътешестване на цялостен работен ден, давайки му самостоятелен живот, от който баба му и татко му бяха лишени. Но за Кейт това явно е стъпка обратно, защото всички чакаха тя да се омъжи за принца и да стартира кралския си живот.

В книгата си " Кейт: Бъдещата кралица " специалистът по кралските въпроси Кейти Никол написа: " С това само решение животът на Кейт се прекатурна с главата надолу. Тя очакваше предложение за брак, откакто Уилям приключи военното си образование, само че вместо това беше принудена да одобри, че скоро няма да има годеж. Кейт ще би трябвало да чака още по-дълго. "

Новата работа на Уилям ще включва 18-месечно образование в Шропшир, последвано от две години на отдалечено място някъде в Обединеното кралство. Кейти написа: " Беше ли подготвена Кейт да се причисли към него? Тя поддържаше желанията и упоритостите му, само че в частен проект беше съкрушена. Уилям искаше от нея да бъде брачна половинка на армията - без годеж. Разочарованието ѝ беше разбираемо. "

 През идващите седмици Кейт и Уилям прекараха известно време дружно в Шотландия, където останаха за Нова година, и Кейт отиде на отмора със фамилията си, само че когато наближи рожденият ѝ ден, беше време да стартира идващият стадий от живота на принца в RAF. Кейти написа, че Уилям е бил убеден, че връзката им ще издържи на огромното разстояние, защото базата в Шропшир е на към три часа път от Лондон.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР