Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново беше въплъщение на красотата,

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново беше въплъщение на красотата,
Коментари Харесай

Поредният впечатляващ ход на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън още веднъж беше олицетворение на хубостта, когато се причисли към принц Уилям на държавния прием, извършен в Бъкингамския замък в чест на южноафриканския президент Сирил Рамафоса във вторник вечерта,  22 ноември.

Кейт избра да носи обичаната тиара на свекървата си, известна с сантименталното име Cambridge Lover`s Knot. Скъпоценният аксесоар е част от частната сбирка на кралица Елизабет Втора, която тя получава от своята майка, кралица Мери. Кралицата на Англия я дава като брачен подарък на Даяна, само че след развода с принц Чарлс през 1996 година си я взима назад.

Това, което направи по-голямо усещане, даже от тиарата обаче се оказа синият шарф на Кейт. Принцесата на Уелс беше една от няколкото присъстващи старши членове на кралското семейство, в това число принцеса Ан, графинята на Уесекс и крал Чарлз, които носеха шарф, връчен ѝ персонално от починалата кралица.
 Снимка 596170
 

Аксесоарът значи високата ѝ позиция на дама на Кралския викториански медал - най-високата степен на рицарство, с която я награждава лично починалия монарх за това, че е била на нейна работа.

Орденът е показан и от малтийски кръст, който нормално се носи в долната част на шарфа. Кейт беше удостоена с огромната чест на осмата си годишнина от сватбата през 2019 година

Принцеса Кейт също носеше и Ордена на кралското семейство, показвайки гордо жълтата брошка на гърдите си. Диамантеното украшение е с миниатюрен портрет на кралица Елизабет. Още един дребен подробност, с който обаче Кейт Мидълтън засвидетелства почитта си към кралицата.
 Снимка 596173
Източник: GettyImages

Кралските съпруги нормално получават Кралския викториански медал или Кралския фамилен медал на кралица Елизабет, само че и още някои допълнителни оценки с течение на времето, до момента в който работата им за фамилията се натрупва.

Принцеса Кейт за първи път облече пояса си през 2019 година по време на държавна среща с тогавашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на формалното му държавно посещаване в Обединеното кралство, напомнят от Hello. 
 Снимка 596172
 

Що се отнася до визията ѝ на държавния прием, извършен в Бъкингамския замък, Кейт изглеждаше необикновено в роклята си с мантия. 40-годишната кралска персона съчета блестящата тиара Lover`s Knot с впечатляваща рокля на Jenny Packham.

Кейт придаде комплектност на ослепителния си външен тип с гривна, принадлежаща на починалата кралица Елизабет, и обеци на починалата Даяна, принцесата на Уелс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР